Calea catre un orgasm magnific

Orgasmul “buclat” este una dintre cele mai mari descoperiri din ultima vreme.
  • Publicat:
Calea catre un orgasm magnific
Calea catre un orgasm magnific

Orgasmul “buclat” este una dintre cele mai mari descoperiri din ultima vreme. Se numeste astfel pentru ca trebuie sa fii atenta si sa coordonezi ceea ce se intampla cu tine in mod constant. E adevarat ca la inceput nu te vei putea concentra asupra partenerului prea mult, dar lucru asta nu ar trebui sa il deranjeze. Pana la urma, si el vrea sa iti ofere cea mai mare placere posibila, nu?

Pasul 1: starneste-te cu puterea gandului
Acorda-ti timp. Pregateste-ti o baie sau leneveste intinsa in pat. Inchide ochii si imagineaza-ti lucruri care iti fac placere. Acestea ar trebui sa fie imagini simple, dar suficient de erotice incat sa poti spune: “sunt excitata”.

Lucrurile la care te gandesti pot sa nu aiba absolut nici o legatura cu partenerul tau. E vorba doar de tine si de conectarea cu corpul tau. Mai intai trebuie sa te provoci singura, prin forta ta interioara, iar mai tarziu vei crea legatura si cu partenerul tau.

Pasul doi: sincronizeaza-ti mintea si corpul
Inchide ochii in timpul preludiului si imagineaza-ti ca toata energia din corpul tau se concentreaza in doua puncte. Primul este in apropierea organelor sexuale, imediat sub buric. In sexualitatea ezoterica estica acest punct se numeste “Qi interior”.

Cel de-al doilea punct se afla in partea inferioara a spatelui, in zona sezutului, unde in Yoga Kundalini (considerata yoga suprema dintre toate celelate forme de yoga) se afla centrul energiei sexuale.

Prin conducerea energiei in aceste doua puncte, vei reusi sa iti concentrezi gandurile, lucru ce va duce la cresterea fluxului sanguin si a temperaturii in aceste locuri. Aceste doua conditii sunt vitale pentru obtinerea orgasmului.

Apoi, imagineaza-ti ca respiratia ta este ca focul. Creeaza un “cerc de foc” prin trimiterea energiei in corp printr-o miscare circulara. Inspira prin nas si expira pe gura incet si profund, apoi trimite respiratia “de foc” in corp.

Energia focului este simtita in punctul din sezut mai intai, abia mai tarziu ajunge la organele sexuale. Respiratia “de foc” creste cantitatea de oxigen din sange, care mareste intensitatea orgasmului.

Pasul trei: conecteaza-te la partenerul tau
Acum esti pregatita sa culegi fructele unui grozav orgasm “buclat”. Asaza-te in asa fel incat capul penisului sa fie in contact cu clitorisul sau punctul G si foloseste-te de mana pentru stimulare suplimentara.

Nu intrerupe respiratia “de foc”, mai ales atunci cand incepe sa te navaleasca energia orgasmului, pentru ca ea este un adevarat secret pentru un extaz intens.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Viata sexuala cu... greutate
Viata sexuala cu... greutate
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”