6 poziţii sexuale care au făcut istorie

Cartea cărţilor despre sex, faimoasa Kamasutra păstrează, în scrisul vechi, secretele plăcerii trupeşti, a contactului fizic sub toate formele lui extravagamte sau mai puţin extravagante.
  • Publicat:
6 poziţii sexuale care au făcut istorie

Cartea cărţilor despre sex, faimoasa Kamasutra păstrează, în scrisul vechi, secretele plăcerii trupeşti, a contactului fizic sub toate formele lui extravagamte sau mai puţin extravagante.

Tot aici, au rămas menţionate nu numai cele mai interesante poziţii sexuale cărora timpul nu le-a distrus impactul, ci şi acele poziţii sexuale care îşi garantează orgasmul, plăcerea supremă.

5 poziţii sexuale care te vor ajuta să ai cea mai frumoasă şi relaxantă experienţă din câte ai avut vreodată… Corpul tău va elibera hormonii oxitocină şi prolactină, dar şi “morfină endogenă”, toate pentru fericirea ta:

1. Gomora

Specifică obiceiurilor cetăţii antice Gomora, această poziţie permite o stimulare profundă a zonelor erogene şi o penetrare adâncă.

Foarte îndrăzneaţă, poziţia Gomora este definită de un partener care îngenuchează în faţa femii şi femeia care este aşezată pe spate, cu faţa în sus şi picioarele la piept, ţinute cu palmele.

2. Compasul

De fapt, poziţia Compasul mai este numită şi poziţia pe la spate în timp ce femeia îşi sprijină capul pe palme şi bărbatul stă deasupra ei.

Secretul orgasmic al acestei poziţii este mişcarea femeii, ritmul bazinului şi al picioarelor. De asemenea, Compasul este o poziţie recomandată pentru sexul anal.

3. Împărăteasa

Actul sexual “Împărăteasa” începe cu femeia deasupra, în timp ce îl direcţionează pe el perpendicular cu pernele.

Sprijinită în palme, femeia se mişcă cu pasiune înainte şi înapoi, penisul atingând foarte bine pereţii vaginali.

Pentru diversitate prinde-i părţile laterale ale trunchiul cu braţele şi împinge-l sau insinuează-i că îţi doreşti să îţi stimuleze clitorisul.

4. Toga

Cu bazinul pe marginea patului, te întinzi pe spate, iar partenerul îngenunchează lângă pat, punându-ţi un picior pe un umăr.

Poziţia sexuală Toga este o formă a poziţiei Altarul în care femeia punele ambele picioare pe umerii bărbatului pentru o penetrare adâncă.

5. Scaunul

Aşează-l pe un scaun de dimeniuni relativ mici, unde poate sta cu picioarele relaxate pe podea.
Tu trebuie doar să te aşezi cu faţa spre el, la început să-ţi menţii genunchii la 90 grade, lăsând doar vârful penisului să pătrundă pentru ca ulterior – încet – să te laşi în jos centimetru cu centimetru până când eşti sigură că îi poţi permite intrarea pe deplin.

6. Tronul

Femeia se aşează în poala bărbatului, cu mişcări circulare, impunând ritmul – aceasta este una dintre poziţiile sexuale ăn care femeia deţine controlul total.

Bărbatul nu are neapărat un rol foarte important, fiind cel care observă şi te stimulează clitoridian.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: