Sex in locuri publice, un strop de nebunie estivala

Secretul sexului in public consta in atentia distribuita si in capacitatea de a simti adrenalina combinata cu placerea sexuala. Complicitatea dintre voi este si ea un punct cheie
  • Publicat:
Sex in locuri publice, un strop de nebunie estivala
Sex in locuri publice, un strop de nebunie estivala

Fie din cauza emisferei cerebrale stangi care pleaca in vacanta, fie din cauza hormonilor care o iau razna, pe timp de vara cuplurile ies din conventional si auzim tot mai des de sexul in public. Daca unii il blameaza iar altii ii sustin, iata ce zic sexologii: sexul in locurile publice poate fi extrem de excitant, cu conditia sa tii cont de anumite aspecte.

Daca v-ati saturat de pat si vremea va permite, ridicati-va putin adrenalina cu o partida de sex in aer liber. Atat timp cat nu aveti spectatori, puteti beneficia de senzatii extrem de intense. Iata cateva idei demne de pus in practica!

1. Sex in mijlocul naturii

Pe plaja, in parc, la padure, in propria gradina – lasati-va condusi de propria imaginatie si puneti-va in practica fanteziile. Placerea sexuala in combinatie prospetimea aerului, mirosul ierbii si splendoarea cerului va poate da momente de neuitat! Va veti simti liberi, dezinhibati, mai atenti cu partenerul si dezbarati de inhibitii.

2. Sex pe ascuns

Cand vine vorba despre ascunzisurile din public, fanteziile sunt foarte numeroase: in lift, in avion, in cabina de proba a magazinelor, in piscina publica, in parcare, in masina, la birou, in toaleta restaurantului unde cinati, in tren, la cinema. Lista poate sa continue, asta daca nu sunteti prinsi in timpul actului in sine.

Secretul sexului in public consta in atentia distribuita si in capacitatea de a simti adrenalina combinata cu placerea sexuala. Complicitatea dintre voi este si ea un punct cheie pentru o aventura reusita. Totusi, daca actul sexual nu este tocmai posibil, va puteti crea placere reciproc prin masturbare.

Mangaiati-va pana va innebuniti unul pe celalalt sau faceti-va sex oral. Totul, cat de discret posibil!

De ce trebuie sa tineti cont:

Vreti sa va condimentati viata sexuala, insa tinteti cont si de cei din jurul vostru. Nu va aventurati intre oameni, sau mai grav, copii. Acest fapt este considerat ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, iar Romania este una din cele mai drastice tari in ceea ce priveste pedepsele pentru sexul in locurile publice.

Astfel, daca sunteti prinsi de politistii comunitari, va puteti alege cu o amenda intre 200 si 1000 RON, iar daca politistii sunt cei care va surprind, va puteti alege cu inchisoare, de la 1 la 5 ani.

Asa ca, daca sunteti dispusi sa va puneti in practica fanteziile, faceti-o cat mai rational si cat mai discret!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Fa cunostinta cu dusmanii relatiei tale
Fa cunostinta cu dusmanii relatiei tale
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”