Fa cunostinta cu dusmanii relatiei tale

Crezi ca totul e perfect in cuplul vostru si asa o sa ramana? Se pare ca nu iei in calcul si alti jucatori, care abia asteapta sa isi bage coada intre voi doi.
  • Publicat:
Fa cunostinta cu dusmanii relatiei tale
Fa cunostinta cu dusmanii tai si ai partenerului!

Crezi ca totul e perfect in cuplul vostru si asa o sa ramana? Se pare ca nu iei in calcul si alti jucatori, care abia asteapta sa isi bage coada intre voi doi. Daca esti convinsa ca asa ceva nu este posibil, mai ales in cazul vostru, mai gandeste-te o data!

In orice cuplu intervin, in mod inevitabil, probleme de orice natura. Insa atunci cand intervin si alte persoane, lucrurile iau o intorsatura nefericita. Iata ce persoane trebuie sa tineti la distanta daca vreti sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!

1. Parintii tai si ai lui
Da, ai citit bine. Daca e vorba de parintii lui, acestia vor sa vada in tine o fata respectuoasa dar fara a fi plictisitoare, plina de viata dar nu excentrica, educata dar nu prea protocolara, frumoasa dar nu la superlativ, ingrijita dar nu prea cocheta. Cu alte cuvinte, ceea ce vor ei pentru fiul lor este ceva imposibil. Daca e vorba de parintii tai, fii sigura ca partenerul tau nu le va inspira prea multa incredere, fiind baiatul care le fura fata.

Ce e de facut cu ei? Trebuie sa ii vedeti cat mai mult timp posibil, la inceputul relatiei! Da, stim ca nu e raspunsul pe care il asteptai, insa asta e singura solutie prin care ei vor capata incredere in relatia voastra si isi vor vedea de viata lor. Iar voi de a voastra.

2. Fostii si fostele
De ce? Pentru ca tu nu ai sa crezi niciodata ca fosta lui prietena nu are nici o intentie cu el si ca vrea doar sa stea un pic de vorba impreuna. Cat despre fostul tau prieten, recunoaste ca i-ai uitat deja toate defectele, iar acum il gasesti asa de genial incat te refugiezi in bratele lui ori de cate ori apare vreo problema.

Cum trebuie sa procedati? In loc sa cautati un sprijin de moment si poate rau intentionat, discutati intre voi problemele pe care le aveti. Si gandeste-te un pic, daca cineva si-a castigat titulatura de „fost”, exista un motiv bun pentru asta.

3. Cei mai buni prieteni
Cei mai buni prieteni sunt de obicei extrem de posesivi. Nu suporta ideea ca prietenul/prietena cea mai buna nu isi indreapta toata atentia asupra lui/ei si ca nu sunt mereu pe primul plan. Este vorba, cu alte cuvinte, de o gelozie afectiva. Din acest motiv, ei vor incerca sa te convinga ca nu el/ea este persoana potrivita pentru tine. In plus, te vor fura din bratele partenerului ori de cate ori vor avea chef de o iesire la terasa, de o excursie sau de o noapte de distractie in club. Bineinteles, nu trebuie sa uitam si de frica de a nu se indragosti partenerul/partenera ta de prietenul/prietena cea mai buna.

Ce e de facut? Trebuie sa stabilesti niste limite, in ceea ce priveste dragostea si prietenia. Trebuie sa ii impaci pe amandoi, fara sa exagerezi. Cum? Asta stii doar tu.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”