Sex de mila? Mai gandeste-te!

I se poate intampla oricui sa primeasca un telefon sau o vizita inopinata de la fostul partener care, cu lacrimi in ochi si cu ultimele puteri, incearca o impacare.
  • Publicat:
Sex de mila? Mai gandeste-te!
Sex de mila? Mai gandeste-te!

I se poate intampla oricui sa primeasca un telefon sau o vizita inopinata de la fostul partener care, cu lacrimi in ochi si cu ultimele puteri, incearca o impacare.

Fie pentru ca ai tinut prea mult la el, fie ca esti o persoana pentru care binele celor din jur este foarte important, s-ar putea sa ajungi, in final, cu el in dormitor… doar din mila.

Daca te-a induiosat suficient incat sa-i cedezi si sa incingeti o partida de amor ca in vremurile bune, gandeste-te la consecinte. Pentru el, fapta reprezinta nici mai mult nici mai putin decat un bilet cu loc rezervat chiar la clasa I in inima ta, deci il vei mai avea prin preajma pentru o vreme. Vei mai calatori cu el, un timp.

Totusi, scenariul nu se deruleaza numai intre fosti parteneri, ci si intre simple cunostinte sau chiar actuali parteneri intre care nu exista iubire adevarata si respect reciproc, decat un sentiment apasator de compasiune.

Te-ai gandit vreodata sa implori pentru sex?

Atunci cand il tragi de guler pe barbatul de langa tine si-l implori pentru cateva momente de pasiune in amintirea a ce a fost o data, cu siguranta nu vei obtine ceva mai mult decat o ora de sex din mila. Sau doua. Sau cate or fi. Insa nimic mai mult.

Toate visele ce infloresc si planurile care incep iarasi sa se contureze in mintea ta in cateva clipe de placere, se naruie rapid, probabil chiar in momentul in care ii vezi fesele indreptandu-se catre baie.

Sexologii sunt de parere ca acest tip de favor nu face bine nimanui. Asadar, inainte de a presta astfel de acte de caritate sau a implora pentru asa ceva, iata cateva teme de gandire:

– poti sa-ti tii sentimentele in frau? Unii dintre noi sunt mai rezervati, altii mai necumpatati, unii reusesc sa-si mascheze foarte bine sentimentele, altii nu. Daca nu reusesti sa te stapanesti, te simti coplesita de dorinta si esti constienta de consecintele pe care le-ar avea faptele tale, cauta mai degraba compania unei prietene. Vorbeste cu ea, femeile trec mai usor peste deceptii in dragoste atunci cand diseca subiectul in milioane de fragmente si le analizeaza la sange.

– tanjesti la pectoralii bunului tau prieten? O noapte infierbantata s-ar putea sa distruga cativa ani de prietenie. Gandeste-te bine inainte de a-i sari de gat!

– esti intr-adevar indragostita de cel care te roaga sa-i cedezi? Pentru ca in caz contrar nu ai de ce sa te expui riscurilor unei sarcini nedorite, unei infectii transmisibile pe cale sexuala sau chiar pierderii respectului de sine. La urma urmei, nu esti un obiect.

– poti sa faci fata evenimentelor ce vor urma? Tirului de telefoane si rugaminti fierbinti venite din partea unei persoane vulnerabile care si-a inchipuit ca dupa o partida de sex urmeaza in mod automat si o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Poti sa te implici de buna voie si nesilita de nimeni in drama ce va urma?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”