Pe pozitii, fiti gata… sex! Pozitiile sexuale care asigura placerea suprema.

Misionarul, vulturul si lingura. Prin statistici se spune ca acestea 3 - bine, prima intr-o versiune un pic diferita de cea clasica - ar fi pozitiile sexuale care asigura placerea suprema
  • Publicat:
  • Actualizat:
Pe pozitii, fiti gata... sex! Pozitiile sexuale care asigura placerea suprema.
Pe pozitii, fiti gata...sex!

Misionarul, vulturul si lingura. Unele statistici spun ca aceste 3 pozitii sexuale – bine, prima intr-o versiune un pic diferita de cea clasica – ar fi pozitiile sexuale care asigura placerea suprema. Vreti copil? O fetita? Atunci incercati stilul cainesc (stiu, doggy style suna mult mai bine).

Sunt toate informatii cu­le­se din diferite sonda­je, la auzul carora unii ridica din spranceana, altii… trec la treaba. E firesc sa nu simtim toti la fel, nu suntem identici, insa la numaratoare, majoritatea asta a zis. La fel, am intalnit doctori care au in­ceput sa rada cu pofta cand i-am intrebat despre subiect si medici care au inceput sa in­sire pozitii, pe ton mai mult decat serios.

Ginecologul Raluca Hera spune foarte bine ce spune: „Chiar si la aceeasi persoana senzatia in timpul ac­tului sexual poate depinde foar­t­e mult, in cadrul unei relatii de cuplu, de numerosi factori binecunoscuti – dispo­zitie, stres, oboseala, mo­men­tul zilei, momentul ciclului men­strual si lista poate con­ti­nua…”.

Pozitia sexuala pentru un orgasm puternic

„Cea mai buna pozitie sexua­la pentru asta este considera­ta pozitia cowgirl – femeia deasupra. Atat pozitia clasica, cu fata indreptata spre capul partenerului, cat si cea inver­sa, cu fata indreptata spre pi­cioa­­rele partenerului, sunt reco­man­date.

Pozitia poate fi apli­cata atat in pozitie culcata, cat si in pozitie sezanda, pe sca­un”, spune medicul. „Pene­tra­rea profunda determina cele mai placute senzatii atat barbatului, cat si femeii.

Aceasta poate fi obtinuta in urmatoarele pozitii: pozitia lingura, in care barbatul pe­netreaza femeia din spate, pozitia vulturului, in care fe­meia sta culcata pe burta si penetrarea se face din spate, pozitia misionarului adanca, in care femeia ridica mem­brele inferioare pe umerii barbatului, pozitia mobila, in care femeia sta la marginea unei piese de mobilier”, continua Raluca Hera.

Pozitia sexuala pentru o sarcina

Nu exista dovezi certe ca o anume pozitie duce rapid la o sarcina. Forumurile sunt in­sa pline de povestile unor pa­tite, unor mamici patite. Toa­te vorbesc de pozitia misio­na­rului, cu barbatul deasupra, de efectul zero pe care l-ar avea pozitiile in care femeia se ridica si nu lasa astfel sper­matozoizii sa isi vada de drum, de picioare tinute pe pereti, de perna pusa sub sezut, de cel putin 30 de minute de stat in pat dupa.

Unii cercetatori merg mai departe si reco­man­da cate o pozitie pentru cei care vor baiat – vechiul misio­nar cu penetrare cat mai adan­ca – si pentru cei care vor fata -doggy style. Explicatia ar fi ca spermatozoizii masculini, cu cromozomul Y, si cei femi­ni­ni, cu X, nu se misca la fel si au durate de viata diferite.

Foto: PHOTOLAND, RED DOT

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
De ce ii sperie sexul pe barbati?
De ce ii sperie sexul pe barbati?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”