Ochii care nu se vad se uita?

Temerile si dubiile privind fidelitatea partenerului exista in fiecare relatie. Atunci cand relatia este una la distanta insa, acestea pot deveni un adevarat pericol pentru cuplu.
  • Publicat:
Ochii care nu se vad se uita?
Ochii care nu se vad se uita?

Nu si daca nu vreti acest lucru! Ca sa va venim in ajutor, tineti cont de sfaturile noastre pentru a rezista unei relatii la distanta!

1. Aveti incredere unul in altul
Temerile si dubiile privind fidelitatea partenerului exista in fiecare relatie. Atunci cand relatia este una la distanta insa, acestea pot deveni un adevarat pericol pentru cuplu. Tocmai de aceea trebuie sa stabiliti impreuna care sunt limitele pe care sunteti dispusi sa le acceptati si sa aruncati orice urma de neincredere. Infidelitatea este foarte greu de suportat, de ambele parti, si poate duce la ruperea definitiva a relatiei.

2. Comunicati cat de mult posibil
Incercati sa reproduceti schema unei relatii normale. In acest scop, trebuie sa va includeti unul pe celalalt in viata voastra de zi cu zi si sa va faceti partasi chiar si la cel mai mic detaliu. Vorbiti in mod regulat, chiar si atunci cand nu se intampla nimic interesant. Despre mijloacele de comunicare, inutil sa mai vorbim. Acestea sunt pe cat de diversificate, pe atat de eficiente si ingenioase. Puteti vorbi la telefon, pe Internet, chiar si prin scrisori. Avantajul acestor mijloace de comunicare virtuale este ca va fac sa fiti mai sinceri si sa spuneti lucruri pe care in mod normal nu ati indrazni sa le rostiti.

4. Flirtati
Spune-i cat de mult ai vrea sa ii simti pielea alaturi de a ta, sopteste-i cat de mult il iubesti, urmariti aceeasi emisiune sau film, discutand pe tema lui, ca si cum ati fi unul langa celalalt. Bineinteles, nu uitati sa vorbiti despre cum va decurge intalnirea voastra si, bineinteles, sa va declarati dragostea unul altuia.

3. Sex la distanta? De ce nu?
Nu, nu vorbim despre o forta supranaturala care sa va apropie fizic pentru cateva minute. Vorbim despre modalitatile prin care va puteti trai sexualitatea, fara interventia unei a treia persoane in cuplu. Chiar daca inca este un subiect tabu, trebuie sa recunoastem: corpul fiecaruia are anumite nevoi pe care numai sexualitatea le poate satisface.
Asa ca, puteti apela la jucarii sexuale si, vorbind la telefon, sa le folositi impreuna. Puteti sa retraiti senzatiile unei partide de sex descriind felul in care decurge fiecare etapa in parte. Nu trebuie sa uitati aici sa va spuneti ce anume va place cel mai mult.
De asemenea, nu neglijati nici senzualitatea si nici gesturile tandre. Un mesaj pe telefon  din cuvinte apetisante si intime, poze ceva mai explicite, mesaje vocale pline de pasiune… apelati la toate ca sa reaprindeti flacara din cand in cand!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân