Minciuni pe care suntem tentați să le credem, dar care ajung să ne distrugă relația de cuplu

  • Publicat:
Minciuni pe care suntem tentați să le credem, dar care ajung să ne distrugă relația de cuplu
Sursa foto: shutterstock

Ce înseamnă dragostea adevărată? Și câți dintre noi știm, de fapt, ce reprezintă o relație în chintesența sa? Care sunt miturile în care cu toții credem, dar care ajung să ne distrugă relația de cuplu? Azi vom vorbi de câteva dintre ele.

Mulți oameni nu sunt conștienți, dar atunci când un astfel de mit este greșit interpretat sau aplicat în viața noastră, atunci el devine un factor distructiv pentru relația sentimentală. De ce unele relații sentimentale sunt armonioase, iar altele sunt pline de neînțelegeri?

Undeva, există o persoană perfect compatibilă cu noi

Compatibilitatea este importantă, desigur. Însă, ar trebui să știi că aceasta nu reprezintă de fiecare dată potrivire în orice. Deși la început, poți fi tentat/ă să crezi asta. Te îndrăgostești, ai fluturi în stomac, îți place totul la persoana din fața ta. Nu îi găsești niciun cusur! Ba dimpotrivă. Ți se pare ideal/ă în tot ce face. Ți se pare potrivit/ă mănușă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân