Metoda inedită care îl va face pe iubitul tău să se gândească mereu la tine

  • Publicat:
Metoda inedită care îl va face pe iubitul tău să se gândească mereu la tine

O creatoare de conținut susține că deține secretul atracției de la începutul unei relații. Potrivit spuselor sale, dragostea începe cu…mirosul de prăjituri proaspăt coapte și scoase din cuptor.

Gătindu-i o prăjitură dulce, iubitul tău nu te va mai putea scoate din minte

Fia James este un celebru creator de conținut, care are mii de urmăritori și susține că deține secretul pentru ca partenerul de cuplu să se îndrăgostească pentru totdeauna de tine. Acesta constă în cel mai simplu desert pe care îl poți pregăti cu doar câteva minute înainte să-ți inviți iubitul acasă.

Astfel, aroma de prăjitură proaspăt coaptă, abia scoasă din cuptor, aburindă, cu arome subtile de vanilie, rom, scorțișoară, fistic sau cocos îi va aduce mereu aminte de tine partenerului tău.

James menționează că știe acest truct de la mama sa, care obișnuia să îi pregătească tatălui său prăjituri, miros cu care îl înnebunea.

@fiajames_ I think diane keaton said it first but still #datingadvice #datinghack #fyp ♬ original sound – Fia James

După postarea acestui videoclip, doamnele au mărturisit că vor încerca cu prima ocazia acest truc, în timp ce unele urmăritoare chiar susțin că și-au ales un parfum care are un miros de prăjitură dulce.

O femeie chiar i-a scris că este suficient să pui trei linguri de esență de vanilie într-un castron termorezistent și să-l bagi la cuptor timp de 15 minute și toată casa va mirosi a prăjituri. Am pont excelent, am completa noi!

Citește și: Cum faci o prăjitură delicioasă cu un singur ou și două banane

FOTO: ProfiMedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc