Mesajele indecente on-line dezbina cupluri

Aproximativ 84% dintre internautii romani, participanti la un sondaj, si-au surprins persoana iubita trimitand mesaje sau imagini indecente altcuiva, potrivit unui studiu realizat de Microsoft MSN.
  • Publicat:
Mesajele indecente on-line dezbina cupluri
Mesajele indecente on-line dezbina cupluri
Aproximativ 84% dintre internautii romani, participanti la un sondaj, si-au surprins persoana iubita trimitand mesaje sau imagini indecente altcuiva, potrivit unui studiu realizat de Microsoft MSN. Cercetarea ne spune ca utilizatorii internetului folosesc foarte des e-mail-ul pentru transmiterea de mesaje de dragoste, pentru a flirta si chiar pentru cereri in casatorie.

Timpul trece, leafa merge, e-mailurile deocheate curg. 16% din respondentii din Romania au fost surprinsi in timp ce trimiteau e-mail-uri cu continut intim sau indecent cand erau la birou. Mai mult de o treime dintre respondenti (39%) si-au creat o alta adresa de e-mail pentru a flirta cu oameni necunoscuti, intalniti pe internet.

Ne place atat de mult sa stam on-line incat nu ne-am mutat doar flirturile acolo, ci si despartirile sau inceputurile de drum. 21% dintre participantii la sondaj au incheiat o relatie printr-un mesaj trimis pe e-mail, in timp ce 7% au lansat o cerere in casatorie pe e-mail.

Love is on-line

La nivel international, rezultatele studiului demonstreaza faptul ca oamenii isi exprima sentimentele si flirteaza cu ajutorul e-mail-urilor, aproximativ 48% dintre ei corespondand cu partenerul/a prin mesaje de dragoste pe internet, pentru a mentine relatia proaspata. Si, mai mult decat atat, aproximativ o cincime dintre respondenti (19%) au spus pentru prima oara „te iubesc” persoanei iubite folosind e-mail-ul, iar 9% dintre ei chiar au cerut in casatorie persoana iubita pe mail.

Rezultatele indica, totodata, si ca utilizatorii se folosesc de e-mail pentru a-si exprima iubirea in diferite moduri: 18% din respondenti au declarat ca au trimis imagini romantice sau indecente prin e-mail si o cincime dintre ei au schimbat fantezii romantice cu partenerul.

In plus, 47% dintre respondenti au afirmat ca au trimis sau ca au primit mesaje romantice/indecente de la persoane care nu erau partenerii/partenerele lor, iar 16% dintre respondenti si-au surprins partenerii/partenerele ca trimiteau mesaje sexy sau picante altcuiva. Totodata, 21% dintre respondenti au declarat ca au flirtat cu colegii de la munca pe e-mail. Studiul a fost realizat in 14 tari din Europa si in Israel, cu peste 10.000 de respondenti.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân