Locurile unde îţi poţi găsi jumătatea

Eşti tânără, visezi la o relaţie, o aştepţi deja de o bună bucată de timp şi devii nerăbdătoare să se întâmple. Cum o grăbeşti, unde te afişezi sclipitoare şi înfloritoare ca să îi atragi privirile dumnealui? În 2014 primul răspuns care le va veni celor din jurul tău va fi "caută-l online". Dar dacă nu vrei, dacă visezi la tradiţionala îndrăgostire la prima vedere şi nu la primul click? Atunci ce faci?
  • Publicat:
Locurile unde îţi poţi găsi jumătatea

Eşti tânără, visezi la o relaţie, o aştepţi deja de o bună bucată de timp şi devii nerăbdătoare să se întâmple. Cum o grăbeşti, unde te afişezi sclipitoare şi înfloritoare ca să îi atragi privirile dumnealui? În 2014 primul răspuns care le va veni celor din jurul tău va fi „caută-l online”.

Dar dacă nu vrei, dacă visezi la tradiţionala îndrăgostire la prima vedere şi nu la primul click? Atunci ce faci?

Unde mai întâlneşti bărbaţi numai buni de pus într-o relaţie promiţătoare în ziua de astăzi? Vă spuneam că Facebookul şi alte reţele de socializare ies din schema acestui articol, aşa că trebuie să ne extindem aria de căutare.

Toate cele trei opţiuni pe care vi le propun mai jos au fost testate într-un fel sau altul sub ochii mei. De aceea vi le împărtăşesc, sperând ca din cel puţin o parte să sară iepurele aşteptat.

  • La sala de sport – poate o să vă sune a clişeu, poate o să vi se pară cam greu de realizat, dar lăsaţi-mă să detaliez. În primul rând, nu vorbesc de o sala mică, de cartier, unde vă întâlniţi numai vecinele şi vecinii de palier – ţintesc spre sălile mai mari, cu zeci, sute de abonaţi, unde posibilităţile cresc.

    Treceţi şi peste bărbaţii lucraţi perfect, gata de aruncat pe copertele revistelor, priviţi dincolo de ei. O să-i descoperiţi pe cei care vă interesează, cei preocupaţi de sănătate şi dornici să scape de stresul serviciului făcând mişcare. Discuţia ar trebui să se pornească destul de uşor într-o încăpere plină de zeci de aparate pe care, zău, de unde să ştie o fată cum să le folosească fără o îndrumare, cât de mică…
     

  • La cumpărături – magazinele sunt un loc perfect de întâlnit un posibil cineva. Până la urmă, toţi ajungem printre rafturile lor de nevoie, iar dacă mai ridicăm un pic capul din lista de cumpărături, s-ar putea să nu ne pară rău. Nu vă gândiţi neapărat la magazine de mall-uri, gândiţi-vă la hipermarketuri, locurile prin care toţi ne plimbăm mai mult sau mai puţin visători coşurile de târguieli.

    Timp ar fi să ne dumirim dacă omul care a râvnit, de pildă, la ultima şi aceeaşi bucată de brânză ca mine/tine, pare interesant. {i apoi, ştiţi cât de mare nevoie de ajutor au femeile să ajungă pe rafturi înalte, să mute produse grele, să se lupte cu plase nefiresc de pline…
     

  • La restaurante – localurile de bun gust, unde oameni de toate felurile şi vârstele, vin să îşi savureze supa de prânz ori să discute inevitabilele afaceri sunt ringul perfect pentru o întâlnire de priviri.

    Dacă faceţi parte din grupul prietenelor mele care declară indignate că ele nu merg să ia masa singure, pe motiv că se simt şi mai deprimate şi ce va zice lumea, atunci convingeţi măcar una dintre ele să vă însoţească, din solidaritate. Nu vă pierdeţi însă în prea multe bârfe şi rămâneţi vigilente la colegii de masă. Poate la desert veţi primi o… oportunitate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân