Inchide-ti mobilul la prima intalnire!

Daca vrei sa ai o prima intalnire reusita, inchide-ti mobilul!
  • Publicat:
Inchide-ti mobilul la prima intalnire!
Inchide-ti mobilul la prima intalnire!

Ce-i enerveaza cel mai mult pe barbati la prima intalnire cu femeia visurilor? Concurenta venita din partea telefonului mobil.

Un studiu britanic sfatuieste femeile sa nu-si mai butoneze in mod ostentativ mobilul atunci cand ies in oras cu un barbat, pentru ca acesta se simte neglijat. Mai mult decat atat, dand atentie mai mult telefonului din geanta decat barbatului din fata, femeile anuleaza din start orice sansa ca o a doua intalnire cu respectivul sa mai aiba loc.

Potrivit unui sondaj realizat pe teritoriul Marii Britanii si citat de femalefirst.co.uk, aproape un sfert dintre barbatii singuri au afirmat ca vorbitul fara masura la mobil este cel mai enervant tip de comportament de care poate da dovada o femeie pe parcursul unei intalniri.

Prin comparatie, doar 5% dintre femeile chestionate s-au declarat deranjate de barbatii care, la prima intalnire, vorbesc mai mult la telefon decat cu ele.

De ce urasc barbatii concurenta telefonului mobil?

Barbatii vor sa faca impresie la prima intalnire, iar pentru asta au nevoie de public. Daca publicul – adica femeia cu care s-au intalnit – nu le da suficienta atentie se simt frustrati, iar data viitoare vor cauta un public mai receptiv. Nu ti-ai pus inca telefonul pe silent?

Tu cat timp vorbesti la mobil cand esti cu iubitul?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”