Tipuri de sex pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce II

Chiar daca sexul nu este lipsit de monente cateodata jenante asta nu inseamna ca nu putem trece peste ele.
  • Publicat:
Tipuri de sex pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce II
Tipuri de sex pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce II

Daca data trecuta am vorbit despre sexul pentru depasirea limitelor si despre cel de intretinere, hai sa vedem acum ce presupune sexul cu momente jenante si sexul de vacanta. Te-am facut deja curioasa sa afli mai multe?

1. Sexul cu momente jenante

Mai mult ca sigur se va intampla in cele din urma: unul dintre voi va emite un mormait ciudat, pielea transpirata va pleoscai de trupul celuilalt sau vaginul tau va elibera niste “vanturi” extrem de jenante.

Oricat de rusinata te-ai simti intr-o astfel de situatie, chiar si cu persoana cu care esti impreuna de multa vreme, este cazul sa iti amintesti ca sexul este nu inseamna finete. El nu trebuie sa fie perfect. Sexul este plin de mirosuri, pozitii si sunete, este natural.

Iar capacitatea ta de a trata un astfel de moment – indiferent daca razi sau va trimiteti priviri intelegatoare – spune multe despre trainicia relatiei. Adevarata intimitate vorbeste despre capacitatea ta de a te simti confortabil si de a fi tu insati in aceste momente penibile, jenante.

2. Sexul de vacanta

Sexul de vacanta este o parte foarte importanta a unei vieti sexuale bune. In timpul vacantei scapati de griji, ceea ce inseamna ca puteti incerca lucruri noi de care nu trebuie sa fii raspunzatoare acasa. Cu alte cuvinte, poti face sex in masina sau pe plaja, poti flirta intr-un restaurant. Un astfel de risc se adauga emotiei.

Ideea e ca, daca viata de dormitor este plictisitoare, de cele mai multe ori ambianta e de vina, nu partenerul. Deci, daca nu ai mai facut sex de vacanta in ultima vreme, fa-o! Nu e nevoie sa iti cumperi un bilet de avion. Rezerva-ti o camera la hotel si pretinde ca esti in vacanta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”