Tipuri de sex pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce III

Unele cupluri se pot rupe din cauza ca ceva rau se intampla, dar sexul poate ajuta la restabilirea intimitatii relatiei pe care o au.
  • Publicat:
Tipuri de sex pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce III
Tipuri de sex pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce III

Dupa ce ti-ai depasit limitele si momente jenante, ai fost in vacanta si ai reusit sa mentii linia sexului de intretinere, e cazul sa il incerci si pe cel nebun. Sau pe cel confortabil. Sau pe amandoua. Crezi ca stii cum sta treaba cu cele doua?

Sexul confortabil

Daca te simti trista, deprimata, necajita, singura sau ranita, sexul poate fi antidotul perfect. De ce? Pentru ca este opusul tuturor acestor lucruri – este apropiere, caldura, dragoste. De obicei, sexul confortabil este mai viu, mai dulce, si poate, mai emotional decat de obicei pentru ca dorinta de conectare la viata este foarte mare.

Iar acest act vindecator poate ajuta, de asemenea, persoanele care se simt rupte una de alta in timpul unei perioade dificile. Unele cupluri se pot rupe din cauza ca ceva rau se intampla, dar sexul poate ajuta la restabilirea intimitatii relatiei pe care o au. In loc sa lasi durerea sa te traga in jos, o poti folosi pentru a va apropia mai mult.

Sexul nebun

Stii despre ce vorbesc: despre sexul salbatic ce te face sa transpiri, atat de bun ca te ameteste. Nu conteaza de cat timp sunteti impreuna, ai nevoie de sex cutremurator din cand in cand – chiar daca o data la mult timp.

Pentru cuplurile pe termen lung o experienta de sex nebun e ca o traire retrospectiva. Poate stimula sentimentele pe care le-ai avut la inceput fata de partenerul tau si iti aminteste de ce sunteti capabili ca si cuplu.

Si sa nu uitam cate face pentru tine un orgasm pe care il simti pana in varful picioarelor. El e motivul pentru care ochii tai sunt din nou luminosi, iar tie iti vine sa zambesti din senin.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Doua se infrunta si cine castiga?
Doua se infrunta si cine castiga?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”