How to… Not to date online

Cand intalnesti un barbat fata in fata, poti determina ce fel de persoana este, daca merita sau nu sa ai de a face cu el. Acest lux nu ti-l poti permite insa atunci cand vine vorba de a cunoaste pe cineva prin intermediul internetului
  • Publicat:
How to... Not to date online
How to... Not to date online

Cand intalnesti un barbat fata in fata, poti determina ce fel de persoana este, daca merita sau nu sa ai de a face cu el. Acest lux nu ti-l poti permite insa atunci cand vine vorba de a cunoaste pe cineva prin intermediul internetului. Daca intr-o intalnire, poti observa limajului trupului, obiceiuri, ticuri si particularitati ale interlocutorului, intr-o intalnire online, este imposibil. Astfel, au luat nastere stereotipuri si pentru barbatii care navigheaza pe site-urile de dating online. Iata cateva dintre aceste tipologii:

Cel care e pe cale de a se desparti
Este intotdeauna destul de ocupat, si se lauda cu faptul ca e sincer cu tine, spunandu-ti ca urmeaza sa se desparta de prietena lui. De fapt, sunt mari sanse ca tipul sa fie casatorit. De obicei are poze micute si indescifrabile, poarta ochelari si nu se uita in obiectiv. De asemenea, in profilul lui scrie ca e in cautare de aventuri pasagere. Acesti barbati par foarte increzatori in sine si nu se sfiesc sa iti adreseze intrebari intime sau sa iti ceara amanunte picante despre diverse aspecte sexuale. Fii atenta cand dai peste un astfel de tip, si asigura-te ca merita intr-adevar, inainte de a te aventura in asa ceva!

Free edition
Este acel tip care navigheaza pe net si utilizeaza servicii free. Te pune sa instalezi tot soiul de softuri gratuite ca sa vorbiti la telefon online. Nu te suna, dar te intreaba daca vrei numarul lui de telefon. Te invita la film atunci cand e intrarea libera si foloseste numai softuri piratate, nu de alta, dar cele originale costa. Nu te sfatuim sa te aventurezi intr-o intalnire cu un astfel de tip. La el, chiar totul este second hand…

Narcisistul incurabil
Cauta doar femei perfecte din punct de vedere fizic. In profilul lui ai sa gasesti o gramada de fotografii in pozitii ciudate din care se uita gales la obiectiv. Probabil se gandeste ca vreo Pamela Anderson are fantezii cu el in fiecare noapte, uitandu-se la fotografii. Nu este incult, dar nici foarte doct nu e. Se pricepe la conversatii, dar mereu aduce in discutie persoana lui. Nu cauta decat distractii pasagere cu fete frumoase si suficient de naive ca sa ii cada in plasa.

Musculosul ignorant
Isi ticseste profilul cu fotografiile pectoralilor sau cu pozitii pe care le-a invatat la orele de culturism. E foarte plin de el, si nu prea are timp de altceva in afara de sala si bere. Nu prea ai ce sa vorbesti cu el, dar arata bine si iti poti ocupa timpul placut pret de maximum o ora. Acesti tipi sunt directi, nu ezita sa te complimenteze, la modul brut din pacate, si si sa te invite in oras.

Calculatoristul zapacit
Tipii care s eincadreaza in acest profil sunt inteligenti, amuzanti si spirituali, insa te lasa in ceata de mult prea multe ori. Sunt foarte ocupati mereu, raspund greu si lasa senzatia ca sunt blazati. De fapt, ei sunt multumiti cu stilul lor si foarte constienti de farmecul personal pe care il incearca de cate ori au ocazia. Nu vor indrazni sa te invite in oras dupa prima discutie, dar cand o vor face, iti garantam ca va fi o intalnire interesanta si placuta. Nu te vor suna de cat daca au telefon de serviciu sau daca intarzie la intalnire. Nu se pricep la complimente, dar incearca, ceea ce e de apreciat.

Tocilarul frustrat
Stie foarte multe lucruri, a citit foarte mult, uneori e filozof, si manipuleaza foarte bine arta conversatiei. Daca insa te hotarasti sa te intalnesti cu el, vei vorbi singura toata seara. Tipii de felul asta sunt sfiosi si retrasi, si nu foarte sociabili. Daca insa ai rabdare si tact, ai putea gasi un fat-frumos nebanuit.

 

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sfaturi pentru o intalnire reusita
Sfaturi pentru o intalnire reusita
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân