Generaţia Milenialilor: motivul pentru care evită întâlnirile romantice

Foarte multe persoane îţi doresc să-şi găsească jumătatea, dar foarte puţine iau în calcul importanţa întâlnirilor romantice.
  • Publicat:
Generaţia Milenialilor: motivul pentru care evită întâlnirile romantice
FOTO: 123rf.com / Generaţia Milenialilor: motivul pentru care evită întâlnirile romantice

Întâlnirile pot fi chiar distractive şi chiar te pot face să te relaxezi şi să te detaşezi de problemele şi gândurile pe care ai în privinţa vieţii personale sau carierei, mai ales dacă întâlneşti o persoană cu care să iei cina şi cu care să vorbeşti chiar şi despre pasiunea lui pentru filmele cu James Bond. Un nou studiu arată însă că generaţia milenialilor evită pe cât de mult posibil întâlnirile.

Potrivit sondajului condus de cercetătorii site-ului de dating Match, majoritatea persoanelor din Generaţia Y se află în căutarea persoanei potrivite, 63% dintre participanţi mărturisind că îşi doresc să-şi găsească jumătatea sau să aibă un partener romantic. 1 din 3 persoane singure este de părere că o cină ar putea fi prea scumpă pentru această misiune. De exemplu, dacă în America o cină pentru două persoane, cu o sticlă de vin şi două bilete la un film costă peste 100 de dolari, echivalentul în Marea Britanie ar putea duce o sumă chiar mai mare. Poate că întâlnirile pot fi puţin mai costisitoare, dar există numeroase alte moduri prin care poţi cunoaşte o persoană, poţi flirta sau îţi poţi petrece timp cu viitorul partener. Iată câteva idei care te pot ajuta să pui câţiva bani deoparte pentru cină şi prin care îţi poţi cunoaşte mai bine partenerul.

Mergeţi cu bicicleta

Puteţi ieşi împreună prin parc cu bicicleta sau, de ce nu, cu trotineta sau rolele, în funcţie de preferinţe. Din când în când vă puteţi opri chiar şi la o cafea, iar astfel puteţi avea acele discuţii face-to-face care vă permit să vă cunoaşteţi mai bine. Acest tip de activitate vă ajută să vă relaxaţi, dar şi să scăpaţi de tensiunea şi emoţiile acumulate.

Mergeţi la picnic

Şi în această situaţie puteţi alege parcul ca destinaţie sau chiar propria curte. Dacă sunteţi destul de creativ puteţi organiza un picnic şi în casă, câtă vreme dispuneţi de un peisaj superb şi o atmosferă destinsă.

Întâlnire la micul dejun

Iată o variantă mai puţin costisitoare a întâlnirilor la cină. Vibe-ul casual te poate ajuta să te destinzi şi, în plus, chiar şi la micul dejun poţi consuma un pahar de vin.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan