Diferenta de varsta in cuplu, o problema?

Am 21 de ani si de aproape un an am o relatie cu un barbat de 37 de ani. El a mai fost casatorit in urma cu 13 ani si are un copil.
16.12.2010
Diferenta de varsta in cuplu, o problema?
Diferenta de varsta in cuplu, o problema?

Una dintre cititoarele CSID are o relatie cu un barbat cu 13 ani mai in varsta, lucru care i se pare putin… anormal! Motiv pentru care si-a mintit parintii, spunandu-le ca acesta este cu vreo 6 ani mai tanar decat in realitate. Pentru ca se teme de reactia parintilor la aflarea adevarului, ne-a cerut sfatul. Oana i-a raspuns.

„Am 21 de ani si de aproape un an am o relatie cu un barbat de 37 de ani. El a mai fost casatorit in urma cu 13 ani si are un copil. Noi ne intelegem bine si am ajuns sa vorbim despre casatorie. Problema este ca nu stiu cum sa-l prezint parintilor. Sora lui este de aceeasi varsta cu mama (41 ani)! Chiar nu stiu ce sa le spun deoarece sunt constienta ca nu vor fi de acord. Parintii mei stiu de aceasta relatie, dar cred ca are in jur de 31 in nici un caz 37! Multumesc mult!”

Adevarul intotdeauna are valoare, daca e comunicat la momentul potrivit. Lasa-i sa se cunoasca, si daca il plac oricum, vor accepta si varsta, fiindca vorbim de o prejudecata la urma urmei. Daca voi doi va intelegeti si parintii tai apreciaza calitatile lui umane, vor accepta si diferenta de varsta si vor comunica mai usor cu prietenul tau.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Răzvan Stavri, SANADOR: cum se tratează eventrația sau hernia incizională