Cum îl faci să îi fie dor de tine, chiar și atunci când locuiți deja împreună

  • Publicat:
Cum îl faci să îi fie dor de tine, chiar și atunci când locuiți deja împreună
Sursa foto: shuterstock

A menține flacăra pasiunii în relația de cuplu nu este ușor de fiecare dată. În special atunci când locuiți deja împreună, când v-ați obișnuit unul cu celălalt și v-ați văzut în toate ipostazele. Iată cum îl faci să îi fie dor de tine chiar și după toate acestea.

Comunică deschis

O comunicare eficientă este cheia unei relații puternice. Discutați deschis despre tot ce vă trece prin cap, ce vă frământă, despre aspirațiile voastre, șamd. Cu cât conexiunea emoțională este mai puternică, cu atât și dorința de a fi mereu împreună va fi mai mare.

Nu uita nici de romantism

Rutina zilnică nu trebuie să fie un obstacol pentru gesturile mici din relația voastră. Lasă-ți-vă bilețele de dragoste în timpul zilei, amintiți-vă cât de mult însemnați unul pentru celălalt, lasă-ți-vă mesaje. Toate aceste vor spori dorul și dorința de a vă revedea.

Citește și: Cât durează romantismul?

Fă mici surprize

Cum ar fi o cină la lumina lumânărilor sau un film de dragoste ales cu grijă. Aceste momente speciale vor însufleți relația de cuplu și îl vor face pe partener să îți ducă lipsa atunci când nu sunteți fizic împreună.

Nu intra ușor în panică

Chiar și atunci când îl suni și nu îți răspunde imediat, nu insista. Nu îi interzice să iasă cu băieții sau să își viziteze persoanele dragi. Nu încerca să îi acaparezi întreaga atenție, cu tot dinadinsul. Dimpotrivă! Arată-i încredere și oferă-i libertatea cuvenită. El va aprecia, iar tu vei crește în ochii săi.

Oferă-i spațiu

Spațiul personal este extrem de important într-o relație de cuplu. Vezi care sunt lucrurile care contează pentru el și încurajează-l în direcția aceea. Permite-i să se focuseze și pe altceva în afara relației. Doar astfel puteți crea un echilibru excelent între viața de cuplu și cea personală. Mai mult, ai să vezi că timpul petrecut separat îl va aduce val vârtej la tine.

Citește și: De ce este atât de important să ai spațiu personal, chiar și atunci când te afli într-o relație de cuplu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân