Cele mai bune sfaturi despre relații de luat cu tine în 2023

  • Publicat:
Cele mai bune sfaturi despre relații de luat cu tine în 2023
Sursa foto: shuttertsock

Sfaturi prețioase despre relații? Am selectat noi pentru tine câteva! Iată care sunt acestea!

5 sfaturi despre relațiile moderne de luat cu tine în 2023

Găsește un echilibru între independență și conexiune

Se spune că prea multă independență se traduce prin lipsa lucrurilor făcute în comun, iar prea multă conexiune duce la codependență și la lipsa propriei personalități în afara cuplului.

Astfel că, pentru o relație de succes, fă-ți timp și pentru tine, și pentru prieteni sau hobby-uri, dar și pentru partener. Păstrează un echilibru care să funcționeze și pentru tine, dar și pentru iubitul tău.

Nu te stresa foarte mult atunci când vine vorba de sex, pune mai degrabă preț pe intimitate

Nu intra în anul 2023 cu gândul că trebuie să faci de x ori sex pe săptămâna pentru o viață împlinită în doi. Nu frecvența cu care faci dragoste este importantă, ci nivelul de conexiune intimă dintre voi doi primează.

Fie că e vorba de un masaj un doi, un serial pe care îl urmăriți cuibăriți unul în brațele celuilalt sau o cină gătită și savurată împreună, acestea sunt momentele care trebuie să conteze.

Citește și: Cât de important este sexul în relație?

Exprimă-ți aprecierea și recunoștința față de partener în fiecare zi

Iată o regulă de aur și unul dintre cele mai bune sfaturi de relații. Nu lăsa nicio zi să treacă fără să îi spui omul de alături cât de mult îl apreciezi.

O poți face, desigur, sub formă de compliment sau chiar sub forma unei îmbrățișări, unei mici surprize. Va conta și va face diferența, vei vedea!

Fii mereu curioasă în ceea ce îl privește pe partenerul tău

Atunci când nimic nu te mai surprinde la cel de lângă tine, relația s-ar putea să se stingă. Curiozitatea este un factor cheie în orice relație. Rămâi la curent cu gândurile, preferințele și dorințele celuilalt, întreabă-l, ascultă-l activ și fii interesată în mod real de el. Relația va înflori și deveni mai interesantă decât credeai!

Ocupă-te de propriile probleme înainte de a le pune pe umerii partenerului tău

Cu toții avem propriile noastre probleme de rezolvat. Dacă ai tendința spre codependență, nu poți da vina pe iubitul tău că nu petrece suficient timp cu tine, că nu este acolo mai mereu când ai nevoie, că nu te susține suficient șamd.

Citește și: Dependența față de partener

Pentru a cultiva o relație sănătoasă și non-toxică, îndreaptă-ți atenția asupra propriei tale persoane, asupra propriei tale vieți. Tu ești singurul responsabil pentru bunăstarea și fericirea ta.

Sursă: Bustle

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân