Ce să mănânci la prima întâlnire cu bărbatul care îți place

Fii cât mai naturală chiar dacă ai emoții la prima întâlnire. Vorbește deschis despre mâncărurile care îți plac, dar și dacă ești fan sau nu al băuturilor alcoolice.
  • Publicat:
Ce să mănânci la prima întâlnire cu bărbatul care îți place
Ce să comanzi la prima întâlnire? Foto: Mădălina Drăgoi

V-ați văzut, v-ați plăcut! Ce rămâne de făcut, vorba cântecului… Ideal ar fi să vă vedeți. Și dacă întâlnirea are loc seara, cel mai probabil veți și mânca împreună. Dar ce? Cum să te comporți la masă? Cine să plătească nota?

Prima întâlnire nu se uită niciodată. Chiar dacă nu a fost cea mai reușită întâlnire sau poate o întâlnire fabuloasă, prima impresie va rămâne. Și va domina mult timp comportamentul celuilalt. Sau nu va mai exista o a doua întâlnire…

Ce să mănânci mâncați la prima întâlnire

Bună întrebare. Poate ceva extravagant, poate o salată, poate pizza sau doar un desert? Nu ar trebui să îți faci multe probleme din cauza meniului. Puteți alege orice v-ar face să vă simțiți bine, deși nu vă cunoașteți.

Fii relaxată și sinceră chiar de la prima întâlnire

  • Dacă te exemplu, mergeți la un restaurant asiatic și tu nu ești expertă în a mânca cu bețișoare, fă o glumă pe tema asta. Fii sinceră! Poți oricând să ceri și tacâmuri obișnuite.
  • Oricât de mult ți-ar plăcea usturoiul, dacă nu alege și el un preparat cu usturoi ar fi bine să amâni pofta. La fel și fasole sau alte alimente ce baloanează abdomenul.
  • Evită de asemenea și preparatele care se mănâncă cu mâna dacă nu te simți destul de confortabil.
  • Dacă el este vegan și tu nu, comandă ceea ce te face pe tine să te simți bine. Dacă merge relația, va trebui să mâncați de multe ori împreună preparate diferite!
  • Un alt aspect la care să ai grijă – să nu te pătezi cu mâncare. Sau dacă ți se întâmplă, fă o glumă. Evident, poți remedia la baie pata cu apă și săpun, dacă este posibil.

Alcool sau nu?

Puteți vorbi deschis despre părerea despre băuturile alcoolice. Nu te sfii să întrebi ce cantitate consumă de obicei și cât de des. Poate unele informații aflate la început sunt de folositoare.

Cine plătește?

Conform tradițiilor din zona noastră de Europa, bărbatul plătește nota. Însă la fel de valabil, în Europa de Vest, nota se împarte la doi. Sau și mai exact, fiecare plătește ceea ce a consumat. Nu cataloga o persoană  doar dacă a achitat sau nu întreaga notă de plată la prima întâlnire. Însă, concentrează-te pe ceea ce ai simțit în prezența acelei persoane.

Atenție la mărimea porțiilor

Nu comanda porții gigant de mâncare.  Mai bine întrebă cât de mare este porția, dacă nu ai mai fost la acel resturant decât să te trezești în fața unei farfurii XXL.

Dacă nu te invită la masa la prima întâlnire?

Dacă te invită la masă este un semn bun. Dacă nu te invită și evită subiectul deși i-ai spus că tu simți foame, nu este nimic în neregulă să te oprești la un restaurant. Și să întrebi politicos dacă dorește și el, căci tu trebuie să mănânci. Și nu este nicio problemă dacă el nu va continua seara cu tine la restaurant.

Surse: www.askmen.com, insider.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân