Ce este de făcut dacă nu-ți place deloc noul iubit al prietenei tale?

Conform experților, există câteva lucruri pe care le poți face în cazul în care iubitul prietenei tale nu-ți este pe plac.
  • Publicat:
Ce este de făcut dacă nu-ți place deloc noul iubit al prietenei tale?
Ce este de făcut în cazul în care îl urăști pe noul iubit al prietenei tale? sursa foto: shutterstock

Este greu de crezut că cineva poate fi suficient de bun pentru prietena ta și de aceea ai tendința de a observa doar aspectele negative ale partenerilor cu care aceasta s-a întâlnit de-a lungul vieții. Dacă ești genul de persoană care vrea cu orice preț să se înțeleagă cu noul iubit al celei mai bune prietene, poate fi foarte greu să faci față situației când se dovedește că acea persoană nu este întocmai pe placul tău.

Atunci când prietena ta începe să se întâlnească cu cineva de care nu-ți place, poți considera că urmează o etapă de testare a relației voastre de prietenie. Prietenia voastră nu ar trebui să se sfârșească dintr-o astfel de cauză și de aceea, cea mai matură decizie este să te gândești la câteva lucruri care să fie de ajutor pentru menținerea relației voastre de prietenie și pentru gestionarea mai bună a întregii situații. Iată 4 lucuri la care ar trebui să recurgi:

  1. Descoperă ce nu-ți place mai exact la noul iubit al prietenei tale

Uneori, nuți place cineva fără să ai un motiv bine întemeiat. Poate iubitul prietenei tale nu îți inspiră nimic atunci când te întâlnești cu el și pur și simplu nu-l poți vedea ca pe un bun potențial partener de viață al prietenei tale. Chiar dacă nu-ți face plăcere să te întâlnești cu el sau dacă nu există înțelegere între voi doi, aceste lucruri nu constituie motive serioase pentru nu suporta pe cineva. Da, este normal să nu simți o conexiune cu toate persoanele pe care le întâlnești în viață, dar de dragul prietenei tale ai putea totuși să faci un efort și să nu-l mai displaci pe iubitul ei fără un motiv bine întemeiat.

  1. Discută cu prietena ta despre îngrijorările tale

Prietena ta nu va ști niciodată de ce te comporți ciudat în preajma lor dacă nu ai curajul să-i spui acest lucru cât mai rapid. Dacă te afli în punctul în care te simți inconfortabil din cauza acestei situații, ar fi bine să recurgi mai repede la o discuție alături de prietena ta.

Tot ce ai de făcut este să te asiguri că discuția dintre voi două se va desfășura cât mai pașnic. O astfel de discuție ar putea să aibă un impact destul de mare asupra prietenei tale care tocmai ce află că prietena ei din copilărie nu-l place pe iubitul ei. Asigură-te, în final, că îi spui cât de mult îți pasă de ea și cât de mult îți dorești ca relația dintre ea și noul ei iubit să fie una cât mai bună.

  1. Încearcă să găsiți un teren comun cu noul iubit al prietenei tale

Cea mai ușoară modalitate de încerca să te întelegi cu cineva este să găsești ceva despre care poți vorbi constant. Nu știi niciodată ce hobby-uri sau interese împărtășești cu cineva până când nu începi să discuți cu el.  Atunci când ți se oferă ocazia de a cunoaște această nouă persoană, profită și vezi unde duce. Oferă-i o șansă de dragul prietenei tale și încearcă să ajungi la lucrurile pe care le aveți în comun. S-ar putea să rămâi uimită de faptul că nu este o persoană atât de rea precum credeai.

  1. Respectă-i alegerile prietenei tale

Nu-ți poți controla prietena și mai mult de atât, nu poți lua decizi în locul ei. Este strict decizia ei atunci când vine vorba de persoanele cu care ar trebui sau nu să se întâlnească. Dacă ai făcut tot ce ai putut pentru a-l cunoaște și totuși nu-ți place, ar putea fi timpul să renunți și să accepți că prietena ta este fericită într-o nouă relație cu care s-ar putea să nu fii de acord.

Surse: theeverygirl.com, cosmopolitan.com, bustle.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”