Cum să atragi dragostea cu ajutorul Feng Shui

  • Publicat:

Invitat în emisiunea Andreei Perminova, „Înapoi în viitor”,  expertul în Feng Shui, Emilio Ghaman a vorbit despre importanța amenajării atât acasă, cât și la birou.

Acesta a menționat faptul că fiecare persoană, în baza unul calcul în funcție de data în care s-a născut, posedă un număr personal, așa-numitul număr kua. Astfel că, în baza numărului kua, fiecare persoană are patru direcții favorabile și patru direcții nefavorabile.

Principii Feng Shui personalizate în funcție de numărul kua

„La birou, de exemplu, ne va interesa foarte mult către ce punct cardinal stăm orientați”, a subliniat Emilio Ghaman.

„Pentru familie, ne vom orienta spre sectorul de est, acela guvernează familia. Dar aplicat, pe ceea ce ține de energia romantică, dacă vrem să mergem pe feng shui tradițional, ne vom orienta întotdeauna pe sectorul de sud-vest”, a mai adăugat expertul în Feng Shui, Emilio Ghaman.

Fericirea în cuplu: trucuri Feng Shui pentru amplificarea iubirii

În sectorul de sud-vest, sectorul iubirii, expertul feng shui ne sfătuiește să nu avem energii conflictuale, respectiv: elemente de metal (culori predominante gri, argintiu, auriu) sau elemente de apă (culori predominante negru, albastru).

Important este să avem armonie în căminul nostru. Putem folosi, desigur, de la lumânări și până la amulete, stickere, tablouri, picturi. Sau chiar fotografii cu cuplul zâmbind. Există o sumedenie de elemente pe care le putem folosi pentru a stimula iubirea. Important este ca simbolul predominant să fie cel al fericirii în doi, ne mai sfătuiește expertul în Feng Shui, Emilio Ghaman.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult