“Beige flags”, noul trend de relații de pe TikTok. A ajuns viral

  • Publicat:
“Beige flags”, noul trend de relații de pe TikTok. A ajuns viral
Sursa foto: shutterstock

De conceptul de „red flags” în mod sigur ai auzit, însă „beige flags” îți sună cunoscut? Apare, acesta este cel mai viral trend de pe Tiktok. Vezi dacă se aplică și în relația ta de iubire.

Beige flags, noul trend în materie de relații de pe TikTok

Conceptul de „beige flags” reprezintă semnale nu neapărat îngrijorătoare, însă nici extraordinar de bune. Sunt acele semnale pe care le vezi în partener, dar care nu te fac să fugi din relație, ci să reflectezi… Acele semne care te pun pe gânduri, dacă vrei.

Câteva exemple ar fi: faptul că partenerul/partenera nu a văzut anumite filme emblematice, precum Harry Potter sau Stăpânul Inelelor. Sau faptul că partenerul întreabă mereu ospătarul ce să comande și îi urmează întocmai recomandarea.

@cassandrapalumboo He’s also still late eveymorning 🫠😴😵‍💫🥱🤧 #beigeflag #couple #boyfriendsbeigeflag #relationship #datingmen ♬ Summer Background Jazz – Jazz Background Vibes

“Beige flags” în relația de cuplu

Într-o lume în care bărbații și femeile caută perfecțiunea, anumiți utilizatori de pe TikTok aleg să arate părți cât de poate de normale din viața lor. Relațiile nu sunt numai lapte și miere, ele nu sunt întotdeauna pline de momente pasionale, întâlniri sau vacanțe exotice.

Viața de zi cu este alcătuită și din compromisuri, și din zile mai puțin bune, și din tensiuni în cuplu și, desigur, și de momente amuzante. Toate aceste lucruri îi fac, de fapt, pe parteneri să se apropie. Să se cunoască. Să se accepte. Să se vadă și fără șabloane.

Urban Dictionary oferă și o definiție diferită, aparent aplicabilă doar profilurilor de întâlniri online: „Beige flags sunt un semn că cineva este plictisitor sau lipsit de originalitate. Ele sunt adesea lucruri generice sau foarte clișeice pe care mulți oameni le pun în profilurile lor.”

Citește și: Potențiale semne care indică faptul că nu este partenerul potrivit pentru tine

Surse: Today, New York Times, Harper’s Bazaar

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân