7 trucuri pentru a rupe lantul rutinei

Prima privire, primul zambet, prima intalnire, prima strangere de mana, primul sarut, primii fiori, prima noapte de dragoste... Dupa ce relatia se infiripa, timpul parca zboara, aducand zi de zi ceva nou. Pentru unele cupluri, insa, toate acestea sunt acu
  • Publicat:
7 trucuri pentru a rupe lantul rutinei
7 trucuri pentru a rupe lantul rutinei

Prima intalnire reloaded
Ce ar fi sa va dati intalnire in acelasi loc in care ati facut-o in urma cu ani si ani, unde v-ati imbratisat prima data? Total intamplator, inmiresmeaza-te cu aceeasi esenta.

Faceti un bilant al succeselor
Pentru a va spori increderea in fiecare dintre voi si in cuplu, enumerati momentele importante pe care le-ati trait impreuna. Revedeti filmul vostru preferat. Fie ca este „Pe aripile vantului”, fie „Strada Hanovra” sau oricare altul, mergeti sa vizionati un film pe placul vostru.

Tineti-va de mana
Chiar daca in ultima vreme el merge inainte iar tu in urma lui, sunteti absolut egali. tineti-va de mana, este un semn de comunicare intre parteneri.

O noapte si o zi doar pentru voi
Priviti-va in ochi, alintati-va, mangaiati-va si luati-va o zi libera in timpul saptamanii pentru a o dedica rasfatului. Mai ales ca, daca ii aveti, copiii sunt la scoala. Iar dupa ore ii mai puteti trimite la un film.

Mic dejun la pat
Cam de mult nu s-a mai intamplat sa luati masa in pat, nu? Este timpul ca acest obicei sa se reinstaleze in caminul vostru.
 
Evadare in doi
Alocati-va cat mai mult timp pentru voi. Cu siguranta ca o iesire la munte, la o cabana, nu ar strica. Regasiti-va si reaprindeti pasiunea in asternuturi.

DORON ANGELOVITCH, On Clinic
Mai mult de 50 de studii medicale au demonstrat, in cei peste 8 ani de zile alocati cercetarii „vietii sexuale a cuplurilor casatorite”, ca sexul pasional, romantic, inflacarat aduce sanatate, tonus si pofta de viata celor care il practica frecvent, indiferent de varsta. 
E-mail: [email protected]

Urmărește CSID.ro pe Google News
Think Twice!
Think Twice!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”