5 moduri de a reclădi o relație destrămată

  • Publicat:
5 moduri de a reclădi o relație destrămată
Sursa foto: pexels

Dacă există în viața ta un partener pe care nu vrei să îl pierzi, iată câteva moduri pe care trebuie să le încerci numaidecât pentru a nu regreta mai târziu! Repară o relație destramată cu ajutorul acestor trucuri.

5 moduri de a reconstrui o relație aparent destrămată

Inițiază un dialog civilizat

Poate că v-ați certat, v-ați spus cuvinte grele și acum, pare că nu mai e cale de intoarecere. În cazul în care îți pare rău, nu vrei să îți pierzi iubitul/iubita, inițiază o conversație cu calm. Trimite un simplu mesaj. Apoi dă-i timp partenerului. Relațiile destrămate necesită timp pentru refacere. 

Citește și: 5 momente în care e indicat să iei o pauză în relația de cuplu

Vezi unde s-a greșit și caută soluții

Spune-i persoanei în cauză că vrei să reiei relația și că o vrei înapoi. Luați-vă timp, așezați-vă undeva și găsiți împreună o modalitate de a suda din nou legătura voastră. Construiți limite, pentru că și acesta este un motiv pentru care relațiile se rup.

Admite că ai greșit și tu, cere-ți iertare

Să îți cer scuze nu strică niciodată, ba dimpotrivă! Este o dovadă de maturitate, de înțelepciune, de inteligență. Acest gest va pune deja o bază pentru relația voastră. De asemenea, iartă-te pe tine, pentru ce ai fost în trecut, și mergi mai departe în cazul în care persoana cealaltă nu este interesată de renunțe la trecut.

Citește și: Din dragoste, trecem peste greşelile partenerului? Cât de benefică este iertarea în iubire

Fii optimist/ă!

Dacă vrei să reclădesti o relație aparent pierdută, atunci trebuie să fii pozitiv/ă! Să vii în fața celuilalt cu un vibe bun, de deschidere, de liniște, de frumos. Trebuie să convingi. Și cum poți face asta decât printr-o atitudine pe măsură? Șterge cu buretele tot ce a fost urat și ia-o de la zero. Doar în acest fel poți reconstrui ceva ce a fost frumos cândva!

Surse: The School Life, Times Of India, Wiki How

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân