3 semne că vă cunoașteți dintr-o viață anterioară

  • Publicat:
3 semne că vă cunoașteți dintr-o viață anterioară
Sursa foto: pexels

Ai întâlnit pe cineva nou și între voi s-a conturat instantaneu o chimie? Poate fi sufletul tău pereche sau poate fi o relație karmică dintr-o viață anterioară! Iată la ce semnale trebuie să fii atentă! 

Care sunt semnele că v-ați iubit într-o viață anterioară?

Dacă ai un sentiment puternic de deja-vu când cunoști o persoană, este un semn că vă știți dintr-o altă viață. Și nu numai asta! Iată cele mai des întâlnite semnale la care trebuie să fii atentă:

Persoana pe care ai întâlnit-o îți pare extrem de familiară

Cum se poate întâmplă acest lucru? Dacă de-abia l-ai întâlnit pe EL? Conform specialiștilor în interpretări, oamenii păstrează aceleași caracteristici de bază de la o viață la alta. Astfel, dacă ai întâlnit un bărbat pe care simți că îl cunoști de undeva, se prea poate chiar să-l fi cunoscut. Într-o viață anterioară!

O altă senzație pe care ai putea să o resimți ar fi aceea că persoana pe care ai întâlnit-o ți se aseamănă foarte tare. Are aceleași principii și valori că și tine, o educație sau un mod de gândire similare etc. 

Citește și: Cele 3 tipuri de iubire pe care le experimentează (aproape) orice femeie în viață

Subconștientul tău devine tot mai activ

Dacă în momentul în care îl cunoști pe EL, ai senzația că l-ai mai întâlnit undeva, că îți este cunoscut, că mirosul lui, vorbele sale, gesturile îți sunt familiare, la fel, acesta poate fi un alt semnal că l-ai întâlnit într-o altă viață.

Probabil că vei simți când te va suna, te vei gândi la el în același timp în care el se va gândi la tine, etc. Acest tip de fuziune este normal atunci când întâlnirea este una karmică. 

Citește și: 5 diferențe între sufletele pereche vs partenerii pe viață

Simți un magnetism puternic care te împinge către acel partener

Potrivit științei exacte, oamenii se reîncarnează pentru a repeta situații de viață și situații de dragoste pentru a-i ajuta să își rezolve problemele personale sau să își clarifice karma.

Așadar, dacă ai fost într-o viață anterioară cu bărbatul acela nou pe care l-ai cunosccut de curând, te vei simți atras instant de el. Vei simți un magnetism greu de descris.

Surse: Style Caster, Your Tango, Her Way

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”