Sindromul fetei norocoase, un nou concept care a luat cu asalt TikTok-ul

Sindromul fetei norocoase este o afirmație, o tehnică de manifestare prin care norocul devine o stare de spirit.
  • Publicat:

Trebuie să recunoaștem că de pe TikTok ne familiarizăm cu termeni și concepte noi, iar printre aceștia, în tendințe se află și „sindromul fetei norocoase”. Probabil te întrebi ce înseamnă asta și dacă este vreo afecțiune. Nicidecum. Sindromul fetei norocoase este o afirmație, o tehnică de manifestare prin care norocul devine o stare de spirit.

Termenul este folosit pentru a descrie un fenomen nou care se regăsește printre utilizatorii de TikTok și influenceri care susțin că au experimentat acest lucru. Hashtag-ul #luckygirlsyndrome are aproape 80 de milioane de vizualizări, iar numărul este în creștere.

Tot ce trebuie să faci este să te gândești cât ești de norocoasă, să-ți spui că ești norocoasă, să crezi că ești norocoasă, iar această gândire îți va aduce numai beneficii pe viitor. Vrei oportunități noi la locul de muncă? Trebuie doar să manifestezi asta și să te gândești că ești norocoasă să ai parte de ele. Ține cont însă de faptul că nu există informații care să sprijine această ideologie.

Ce este sindromul fetei norocoase?

Sindromul fetei norocoase este un nume folosit pentru ideea de a invoca norocul și oportunitățile care pot apărea în viața ta dacă ajungi să crezi cu adevărat că ești suficient de norocoasă și dacă ai o gândire pozitivă. Platforma TikTok este invadată de conținut video în care utilizatorii împărtășesc poveștile lor de succes.

Poți folosi legea atracției pentru a amplifica acest fenomen. De exemplu, legea atracției este o metodă de manifestare prin care ceea ce crezi sau ceea ce îți imaginezi este adevărat și devine o realitate.

Afirmațiile repetitive de genul „Sunt foarte norocoasă” au un efect pozitiv asupra vieții noastre, iar asta pentru că pot încuraja subconștientul din creierul nostru să caute mai multe oportunități și să vadă lucrurile într-o lumină pozitivă, să creeze un mindset mai bun și chiar să avem comportamente și percepții mai bune asupra experiențelor noastre.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum să găsești ușor un job nou
Cum să găsești ușor un job nou