O femeie elegantă nu face niciodată aceste lucruri

  • Publicat:
O femeie elegantă nu face niciodată aceste lucruri

Contrar aparențelor, eleganța nu înseamnă îmbraci perle și nici îți pui o rochie nouă. Eleganța nu înseamnă știi ce porți, înseamnă știi te porți.

Trăim în vremuri în care pare că numele brandului de pe poșetă este mai important decât trăsăturile de caracter, însă adevărata eleganță stă, de fapt, în detalii fine: în discreţie, şarm, în materiale care nu se tem de uzură şi, cel mai important!, în ceea ce nu poate fi cumpărat!

Femeia elegantă este ușor de recunoscut. Este discretă și calculată. Are principii pe care și le respectă. Atrage atenția fără să vrea. E în natura ei.

O femeie elegantă nu se îngrijorează pentru lucrurile pe care nu le poate controla

Da, ea înțelege a-și face griji îi duce energia într-o direcție care nu o susține în a-și îndeplini visele și aspirațiile. Renunță, așadar, la a te gândi negativ și mutăți focusul pe lucrurile care depind de tine, pe cele pe care le poți controla, apoi mergi în acea direcție. 🙂

O femeie elegantă nu este interesată de ceea ce fac ceilalți

Cei mai mulți oameni sunt interesați de acțiunile celorlalți pentru se tem nu rateze ceva important. Femeia elegantă se ridică deasupra tuturor acestor discuții și se concentrează strict pe propria-și viață.

O femeie elegantă nu stă ancorată-n trecut

Trecutul este trecut, iar ea știe asta cel mai bine. Așa cum știe și totul se întâmplă așa cum ar trebui se întâmple, căci nimic nu e întâmplător.

O femeie elegantă nu complică prea mult lucrurile

Nu te strădui faci totul, orienteazăți focusul pe lucrurile care te împlinesc, care te fac fericită. Nu te teme nici de refuz și nici nu încerca îi mulțumești pe toți cei din jurul tău. Elegantă este despre simplitate și eficientă, este despre iubire de sine.

O femeie elegantă nu încearcă fie perfectă, dar vrea se dezvolte în fiecare zi

Ea știe are în interiorul sau TOT CE ÎI TREBUIE, resursele sunt acolo. Nu se străduiește atingă niciun ideal, nici nu face tot posibilul pentru a deveni cea mai bună versiune a .

Cu blândețe și iubire pentru propria persoană, dar și față de cei din jur, cu răbdare, compasiune și optimism, ea va reuși scoată la suprafață feminitatea și elegantă, două calități atât de atrăgătoare în ochii oricui.

Citește și: 10 reguli pe care orice femeie adevărată trebuie să le respecte

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân