Interpretarea celui mai dramatic vis. Ce înseamnă dacă visezi că ești bolnav, de fapt

  • Publicat:
Interpretarea celui mai dramatic vis. Ce înseamnă dacă visezi că ești bolnav, de fapt

Visele despre boală sunt dintre cele mai comune. Unii specialişti în interpretarea viselor spun că, atunci când visezi că eşti bolnav, subconştientul îţi transmite că ceva e în neregulă cu tine şi că a venit momentul să iei măsuri pentru a rezolva acest lucru.

Ce înseamnă când visezi că ești bolnav

Când visăm boală, ei bine, un astfel de vis poate indica chestiuni semnificative de care trebuie să ne ocupăm. Ceva nu este în regulă într-un anume segment al vieții noastre și ne „cheamă” să îl reparăm, fie că vorbim de căsnicie, relația cu copiii, munca noastră sau etc.

Multe persoane consideră boala în vis ca fiind un coșmar, dar sensul este exact opusul. Visul simbolizează că sănătatea ta este într-o stare perfectă. În schimb, visul poate fi legat mai degrabă de sentimentele tale.

Când visezi că te confrunți cu o boală gravă

Când visezi că ai o boală gravă înseamnă că o problemă este pe cale să apară, dar ideea e să ieși cât de repede din ea.

Când visezi pe cineva apropiat bolnav

Dacă cineva apropiat ție îți apare în vis, acesta este un semn că o persoană te aduce de în discuții, te bârfește, îți provoacă durere.

Când visezi boli infetioase

Când visezi că te confrunți cu o maladie de natură infecțioasă, ei bine, acesta este un semn că trebuie să ai mai multă grijă de tine!

*Visul la boli infecțioase indică, de asemenea, că există oameni care doresc să trăiești într-o situație nefavorabilă. Prin urmare, trebuie să fii atent/ă la persoanele din jurul tău.

Când te visezi având o boală bizară

Dacă te visezi având o afecțiune despre care nici tu nu știi prea multe, specialiștii spun că este momentul să îți asumi riscuri în viața ta.

*O altă semnificație a acestui vis este că trebuie să fii mai atent/ă la oamenii pe care nu îi cunoști atât de bine, să nu le mai împărtășești orice.

Cum să-ți amintești visele

Visele pot avea importanță, iar dacă vrei să afli semnificația lor, bine ar fi să îți amintești cât mai detaliat ceea ce tocmai ai trăit în vis.

Un studiu din 2019 a explicat că neuronii care produc hormonul de concentrare a melaninei (MCH) păreau să afecteze funcția de creare a memoriei într-o parte a creierului numită hipotalamus în timpul somnului REM.

Specialiștii în interpretarea viselor recomandă să nu te dai imediat jos din pat și nici să nu te gândești la altceva, dacă vrei să îți amintești ce ai visat. Încearcă să legi imagini sau amintiri din vis și notează-le. Apoi oferă-ți răspunsurile necesare.

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, dacă îți visezi fosta iubită/fostul iubit. Nu este ceea ce pare!

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
4 secrete pentru o zi productivă
4 secrete pentru o zi productivă
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân