Ana Geoană, parcursul de la inginerie la nutriție și un stil de viață sănătos

  • Publicat:

Invitată în emisiunea Andreei Perminova, Ana Geoană a vorbit despre persoanele care o inspiră, respectiv despre mama sa, dar și despre celebra femeie de afaceri Anastasia Soare. 

„Chiar dacă locuiesc în SUA, sunt apropiată de familie”

Fiica lui Mircea Geoană a vorbit cu drag de mama sa în emisiunea „Înapoi în viitor”, considerând-o pe aceasta un adevărat model după care s-a ghidat în viață. Mai mult, Ana o admira și pe Anastasia Soare pentru stilul său de viață, pentru tot ce a construit în ani de muncă, de carieră și pentru echilibrul său în toate.

Întrebată despre ce i-ar spune copilului său interior, Ana Geoană a zâmbit și a adăugat: „Cred că i-aș spune să ia viață ca atare, să se bucure de fiecare moment, de fiecare prieten, de fiecare oportunitate de a se distra… și să se cațere în copaci, căci asta făceam eu la 7 ani!”

„Care sunt elementele esențiale ale unei relații de succes?”

La această curiozitate a Andreei Perminova, Ana Geoană a ținut să puncteze faptul că pentru o relație de succes, de orice soi ar fi ea, comunicarea este cel mai important element. Iar ea trebuie să fie deschisă, clară și pozitivă. Pe lângă această, lipsa judecății și a criticii pare să fie o notă în egală măsură de importantă. Dar și… distracția, după cum afirmă chiar Ana: „Nu uitați să explorați în viață, să descoperiți pentru că altfel va prindeți în viață și uitați de voi!”

Parcursul de la inginerie la nutriție și stil de viață sănătos

Parcursul a fost unul cât de poate de simplu, după cum spune chiar ea. Realizând că viața sa nu este într-un total echilibru cu sine (oboseală, kilograme în plus, șamd) a decis că este timpul să facă o schimbare. A început să studieze și să aplice acele lucruri mărunte, dar cu rezultate rapide și de impact. Această experiență a făcut-o să își descopere si nu doar o pasiune, ci adevărata sa vocație, și anume nutriția și sănătatea holistică.

Inițial, a făcut un curs în această direcție pentru dezvoltarea sa personală, însă acum a ajuns să facă și carieră. „Sunt pasionată, am atâtea informații, pot ajută oamenii din asta, de ce să nu fac o carieră?” a conchis Ana Geoană cu zâmbetul pe buze.

Emisiunea integrală poate fi urmărită mai jos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult