5 ponturi pentru a ieși mereu bine în fotografii. Secretele celor fotogenici

  • Publicat:
5 ponturi pentru a ieși mereu bine în fotografii. Secretele celor fotogenici
Sursa foto: shutterstock

Ai senzația adesea că orice ai face, nu ieși niciodată bine în poze? Timp în care alții oricum ar fi surprinși, reușesc să fie fotogenici? Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Oamenii care arată bine în fotografii apelează la trucuri care ii ajută să-și evidențieze calitățile și să-și ascundă defecte. Căci ce crezi? Cu toții le avem! 

Vrei să ieși perfect în fotografii? Iată ce ai de făcut!

Lumina face totul

Atunci când îți faci un selfie, factorul favorizant este întotdeauna lumina bună. Nimic nu strică un chip frumos mai mult decât o iluminare proastă, mai ales pe măsură ce îmbătrânești.

Așadar, găsește lumina cea mai blândă și nu îți fie frică de bliț! Te poate salva de umbrele inestetice și îți poate adăuga strălucire chipului și părului tău.

Machiajul care îți pune în evidență trăsăturile

Pune-te în valoare cu puțin machiaj atunci când te pregătești de o sesiune foto. Nu te machia excesiv dacă nu e stilul tău și nici nu folosi nuanțe care să nu te complimenteze. De pildă, dacă ți se potrivește, folosește un ruj deschis la culoare, un corai sau un somon, va aduce și lumină pe chipul tău. Mai apoi, tot ce îți rămâne de făcut este să zâmbești larg la camera!

Citește și: Cum să ai un machiaj impecabil toată ziua

Sprâncenele atent conturate

Da, atât în viața cotidiană, cât și în poze sau filmări, sprâncele sunt cele care încadrează perfect fața. Și cele care transmit cel mai mult. Dacă ele sunt pensate și conturate corect, te vor avantaja enorm. Vei avea expresivitate și se va vedea asta și pe cameră.

Citește și: Cum să-ți stilizezi sprâncenele în doar 7 pași simpli

Bărbia ridicată

Găsește-ți unghiul care te pune în valoare cel mai bine folosindu-te ce modul în care îți ții bărbia. Bărbia ușor ridicată îți conferă siguranță de sine, dar îți și subțiază fața, mai ales în cazul în care întâmpini probleme cu bărbia dublă.

Atitudinea

Relaxează-te și fii degajată. Îndrăznește să fii puțin diferită și vei descoperi astfel ce postura ți se potrivește cel mai bine. În fața camerei nu trebuie să fii ca la buletin. Lasă rigiditatea și seriozitatea puțin deoparte și deschide-te în fața aparatului foto! Fii tu!

Citește și: Alege atitudinea corectă în orice situaţie!

Surse: Style Caster, Beauty Hub, WikiHow

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân