Zodiile cele mai compatibile în iubire: nimic nu le va despărți. Cine este sufletul tău pereche

  • Publicat:
Zodiile cele mai compatibile în iubire: nimic nu le va despărți. Cine este sufletul tău pereche
Compatibilitățile zodiilor: cu cine vei descoperi adevarata iubire/ Foto: Shutterstock

Iubirea este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care cineva le poate experimenta. Deși pare greu de crezut că viețile noastre sentimentale sunt predestinate de stele, astrologii au descoperit că există o compatibilitate între anumite zodii, care ar putea fi suflete pereche. Iată cu nativii căror zodii te potrivești cel mai bine, în funcție de zodia ta.

Zodii compatibile cu Berbec

Berbecul este compatibil cu Săgetătorul.  Amândouă sunt semne de foc, sunt dinamici și deschiși la aventură. Berbecul este cunoscut ca fiind un partener generos în afecțiune, timp și cadouri. De asemenea, Berbecii nu se plictisesc niciodată și sunt mereu în căutare de motive de entuziasm, lucru pe care Săgetătorul îl adoră. Întâlnirea acestor două zodii va fi plină de pasiune și cei doi se vor stimula unul pe celălalt zilnic. Rezultatul: o relație pe termen lung.

De asemenea, Berbecul este compatibil în iubire cu Leul, Gemenii, Balanța și Vărsătorul.

Zodii compatibile cu Taur

Taurul este compatibil cu Racul. Amândoi nativii sunt iubitori de confort, liniște și sunt familiști. Taurul este senzual și romantic și pur si simplu iubește să iubească. Până la urmă, este guvernat de Venus, planeta iubirii. Taurii au nevoie de cineva care să le arate afecțiunea și nu se tem să verbalizele cât de mult te adoră. De aceea, Racul este zodia cea mai compatibilă cu tine. Racii tind să-și idolatrizeze partenerul, iar Taurii sunt mai mult decât fericiți să primească această atenție.

De asemenea, Taurul este compatibil cu Fecioara, Capricornul, Peștii și Scorpionul.

Zodii compatibile cu Gemeni

Gemenii sunt compatibili cu Vărsătorii. Ei vor fi cuplul din restaurant care vorbesc toată seara fără oprire, de parcă ar fi mereu la prima întâlnire. Duoul este unul dinamic, amândoi sunt inteligenți și deschiși la noi provocări. Gemenii abordează viața cu curiozitate și entuziasm, însă uneori își pierd interesul în ceea ce privește partenerul de viață. Vărsătorul este inteligent și fermecător și nu doar că va reuși să-ți păstreze interesul, dar te va fascina, dragă nativule din Gemeni. Cei doi sunt aventuroși din punct de vedere sexual și nu doar în dormitor…

De asemenea, Gemenii mai sunt compatibili cu: Balanțele, Berbecii, Leii și Săgetătorii.

Zodii compatibile cu Racul

Racul este compatibil cu Scorpionul. Iubitor și sensibil – acesta este Racul. Cu toate acestea, simți nevoia să te retragi în carapace, din când în când, și să petreci timp singur pentru ca emoțiile să nu te copleșească. Ai nevoie de cineva care să te lase să-l iubești cu adevărat și la profunzimea cum doar tu știi. De aceea, Scorpionul, tot un semn de apă, este ideal pentru tine. Cu Scorpionul, îți vei satisface nevoia de intimitate, chiar dacă ești în aceeași măsură confortabil cu singurătatea. Dacă veți fi sinceri unul cu celălalt, aceasta este o compatibilitate pe care nimic nu o poate destrăma.

De asemenea, Racul mai este compatibil cu Peștii, Capricornul, Taurul și Fecioara.

Zodii compatibile cu Leul

Leul este cel mai compatibil cu Balanța. Leii iubesc să primească apreciere, să fie adorați, să fie plasați pe un piedestal și chiar să fie venerați. Leii visează să fie îndrăgostiți până peste cap și să trăiască o iubire ca-n filme. Dragă Leule, vei aprecia partenerii loiali, pasionali și generoși. Un semn de foc ar putea fi prea egoist pentru un Leu, astfel că Balanța, semn de aer, este ideal. Înclinația Balanței pentru romantism înseamnă că aceasta va îndeplini toate dorințele Leului.

De asemenea, Leul este compatibil cu Berbecul, Săgetătorul, Gemenii și Vărsătorul.

Zodii compatibile cu Fecioara

Fecioara este compatibilă cu Peștii. Fecioarele sunt zodiile cele mai vindecătoare din zodiac: sunt răbdători și devotați. Atunci când se îndrăgostesc, Fecioarele își doresc un partener loial. De asemenea, îți place să faci planuri și uneori e posibil să fii puțin cam critic. Ai nevoie de un partener care să te încurajeze, să te accepte cu adevărat și care să nu fie rigid. Peștii, intuitivi și răbdători, sunt partenerii ideali pentru tine.

De asemenea, Fecioara este compatibilă cu Taurul, Capricornul, Racul și Scorpionul.

Zodii compatibile cu Balanța

Balanța este compatibilă cu Berbecul. Balanța va căuta întotdeauna echilibrul și asta inclusiv în relația romantică. Balanțele sunt cele mai fericite atunci când au partener la fel de devotat ca ele. Între Balanță și Berbec există o armonie intelectuală și estetică. Puteți să stați de vorbă și să socializați ca nimeni alții. Balanțele iubesc frumosul: în artă, haine sau accesorii. Berbecul este un nativ care va împărtăși aceleași interese ca tine. Berbecii – pasionali și aventuroși – își vor transforma partenerul într-o prioritate. Cuplul adoră să meargă la petreceri și să încerce lucruri noi în dormitor.

De asemenea, Balanța este compatibilă cu Vărsătorul, Gemenii, Leul și Săgetătorul.

Zodii compatibile cu Scorpion

Scorpionul este compatibil cu Taurul. Scorpionii sunt printre cele mai misterioase, intense și seducătoare zodii. Nu îți pasă că oamenii cred despre tine că este profund, întunecat și visător, ba chiar îți place. Nu îți pierzi timpul cu flirturi inutile pentru care nu ai răbdare. Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă și care să fie pasional. Asta face ca Taurul să fie partenerul ideal. Taurii, la rândul lor senzuali, îți vor îndeplini și cele mai ascunse dorințe. Taurii sunt creativi, artistici și romantici. Combinația Scorpion-Taur poate avea ca rezultat un parteneriat erotic și o conexiune emoțională profundă.

De asemenea, Scorpionul este compatibili cu Peștii, Racul, Capricornul și Fecioara.

Zodii compatibile cu Săgetător

Săgetătorul este compatibil cu Gemenii. Săgetătorul este exploratorul mereu în căutare de noi experiențe care iubește afecțiunea spontană. Ești optimist și îți place să te arunci în viață cu o abordare veselă. Gemenii sunt partenerii ideali pentru spiritul tău liber. Amândoi apreciați timpul singuri, însă când vă întâlniți sunt atrași unul de celălalt într-un mod irezistibil. Aveți mereu ceva de descoperit împreună.

De asemenea, Săgetătorul este compatibil cu Berbecul, Leul, Vărsătorul și Balanța.

Zodii compatibile cu Capricorn

Capricornul este compatibil cu Fecioara. Capricornii sunt cunoscuți ca fiind ambițioși, dedicați și muncitori – atât în carieră, cât și în viața sentimentală. Tu vei lua totul foarte în serios, iar atunci când decizi să îți iei un angajament va fi pentru toată viața. Aceste zodii de pământ își doresc să aibă rădăcini. Partenerul cel mai potrivit pentru a te așeza la casa ta este Fecioara. Ambele semne vor să creeze ceva de durată, impresionant și sigur. Acestea sunt până la urmă bazele unei relații sănătoase, fidele și care va înflori și mai mult în timp. Vă veți simți confortabil unul în compania celuilalt și veți avea parte de sex grozav.

De asemenea, Capricornul este compatibil cu Taurul, Racul, Scorpionul și Pești.

Zodii compatibile cu Vărsător

Vărsătorul este compatibil cu Leul. Vărsătorului îi va fi greu să se așeze la casa lui, însă va descoperi că poate să-și continue misiunea de a face lumea un loc mai bun și într-o relație serioasă. Acest lucru se va întâmpla doar atunci când Vărsătorul va găsi un persoană potrivită. Ai nevoie de cineva care să-ți capteze atenția. Partnerii Lei sunt o explozie de bucurie, amuzament și aduc o rază de soare în viața apropiaților. Când vei întâlni un Leu, vei fi dispus, dragă Vărsătorule, să renunți la o parte din libertate. Leul va fi la rândul lui înțelegător și îți va oferi spațiu și timp pentru hobbiurile tale.

De asemenea, Vărsătorul este compatibil Balanța, Gemeni, Berbec și Săgetător.

Zodii compatibile cu Pești

Peștii sunt compatibili cu Capricornii. Peștii sunt visători, intuitivi și uneori sunt acuzați că trăiesc într-o altă lume. Ești un romantic, un idealist și ești cunoscut pentru latura profund sensibilă. Dacă ai fost rănit o dată, va fi greu să treci peste și să ai încredere să iubești din nou. Nu intri rapid în relații și înainte de asta, te vei asigura că este ceea ce-ți dorești cu adevărat. E posibil să pierzi unele oportunități de iubire din această cauză. Atunci când vei cunoaște un Capricorn, acesta îți va demonstra că nu îi este teamă de angajament. Capricornii vor fi autentici, insistenți și te vor cuceri, într-un final. Odată ce ai ajuns să te simți confortabil într-o relație, atunci ți-ai cunoscut sufletul pereche, dragă nativule din Pești. Combinația Pești-Capricon este una de durată și care îi va împlini pe cei doi parteneri.

De asemenea, Peștii sunt compatibili cu Racii, Scorpionii, Fecioarele și Taurii.

Sursă; Glamour

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân