Semnificația celor 5 elemente ale zodiacului chinezesc. Cei născuți în an de foc iubesc viața și o trăiesc din plin!

  • Publicat:
Semnificația celor 5 elemente ale zodiacului chinezesc. Cei născuți în an de foc iubesc viața și o trăiesc din plin!
Sursa foto: pexels

În zodiacul chinezesc există cinci elemente zodiacale, respectiv apă, lemn, foc, pământ și metal – anul acesta, de pildă, este anul Iepurelui de Apă. Iată ce semnifică fiecare în parte și cum ne influențează ele viața.

Cele 5 elemente ale astrologiei orientale

Apa

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 2 sau 3, elementul tău este apă. Nativii născuți în an de apă sunt persoane sensibile, romantice și timide. Tind spre solitudine și visează de cele mai multe ori cu ochii deschiși. Își iubesc propria companie și pot fi extrem de creativi atunci când sunt lăsăți singuri.

Lemnul

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 4 sau 5, elementul tău este lemnul. Nativii născuți în an de lemn sunt persoane răbdătoare, pline de compasiune și de empatie. Pot fi extrem de competitive și le obsedează dorința de câștig, pot fi de succes și pot avea numeroase reușite în viață.

Citește și: HOROSCOP CHINEZESC 2023: la ce să te aștepți în anul Iepurelui de Apă

Focul

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 6 sau 7, elementul tău este focul. Nativii născuți în an de foc sunt căutători de adrenalină și de aventură. Iubesc viața sub toate formele sale și o trăiesc din plin! Au o sumedenie de pasiuni și adoră să le împărtășească cu ceilalți, invitându-i în călătoria lor.

Pământul

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 8 sau 9, elementul tău este pământul. Nativii născuți în an de pământ sunt stabili, au o natură responsabilă și spirit justițiar. Merue vor face pace și ordine împrejurul lor. Totuși, persoanele cu element de pământ pot deveni și extrem de egocentrice și posesive.

Metalul

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 0 sau 1, elementul tău este metalul. Nativii născuți în an de metal se descurcă grozav în cariere care necesită un grad ridicat de concentrare și atenție sporită. Oamenii din element de metal pot fi uneori aspri și nemiloși, forțându-i pe cei din jur să le accepte și respecte regulile impuse.

Surse: Pure Wow, CNN

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc