HOROSCOP CHINEZESC 2023: la ce să te aștepți în anul Iepurelui de Apă

  • Publicat:
HOROSCOP CHINEZESC 2023: la ce să te aștepți în anul Iepurelui de Apă
Sursa foto: pexels

Horoscopul chinezesc dezvăluie previziuni astrale pentru anul 2023, an ce stă sub guvernarea Iepurelui de Apă, conform calendarului chinezesc. Potrivit specialiștilor în astrologie, anul 2023 va fi un an al speranței, al păcii, al prosperității și al longevității. 

Horoscopul chinezesc 2023 pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc 2023 – Șobolan

Precauția, acesta este cuvântul cheie al nativilor din zodia Șobolan în anul 2023. Relațiile personale, dar și cele de ordin profesional au mari șanse să se dezvolte, atât timp cât va veți calcula bine fiecare pas. Atât cât nu veți lasă nimic la voia întâmplării, norocul va fi de partea voastră!

Horoscop chinezesc 2023 – Bivol

Evoluție, pace și liniște, asta va aduce anul Iepurelui de Apă pentru nativii din semnul Bivolului. Grijă mare în schimb la sectorul financiar, există riscuri de pierderi majore de bani dacă veți face investiții riscante.

Horoscop chinezesc 2023 – Tigru

Anul 2023 va veni cu împliniri de ordin sentimental pentru nativii născuți în semnul Tigrului. Tot el promite clipe de neuitat alături de persoana iubita și multă fericire.

Horoscop chinezesc 2023 – Iepure

Promovări profesionale, creșteri salariale și recunoașterea meritelor, de toate acestea se vor bucura nativii născuți în semnul Iepurelui. Fără doar și poate, anul 2023 este anul lor!

Horoscop chinezesc 2023 – Dragon

Potrivit astrologiei, anul 2023 vine cu vești bune și pentru nativii zodiei Dragonului. Norocul le va surâde acestor nativi și ce tot vor întreprinde va fi încununat de succes. Afaceri prospere și o viață amoroasă fericită îi așteaptă pe Dragoni!

Horoscop chinezesc 2023 – Șarpe

Ei bine, nativii zodiei Șarpe vor fi nevoiți să se confrunte în 2023 cu anumit situații neprevăzute. Căci dacă viață profesională a acestora va fi optimă, nu același lucru se poate spune și despre cea personală. Viață de familie sau cea amoroasă le poate da multe bătăi de cap anul acesta! Puțină prudență în zona această, așadar.

Horoscop chinezesc 2023 – Cal

Un an excelent se anunță și pentru nativii născuți în semnul Calului. Aceștia se vor bucura de un succes răsunător pe plan profesional, dar și multă iubire în plan intim.

Horoscop chinezesc 2023 – Capră

În prima parte a anului, nativii guvernați de semnul Caprei vor fi stresați și anxioși din cauza neînțelegerilor din plan personal. Abia în cea de-a două parte a anului Iepurelui de Apă, nativii vor renaște din propria cenușă și vor avea parte de reușite și împliniri.

Horoscop chinezesc 2023 – Maimuță

Oportunități excelente în plan profesional pentru nativii născuți în zodia Maimuță! Schimbarea jobului sau o avansare în carieră le pot aduce multă satisfacție Maimuțelor în anul 2023.

Horoscop chinezesc 2023 – Cocoș

Nativii născuți în semnul Cocoșului sunt sfătuiți să renunțe la ideile preconcepute și să acorde mai multă atenție nevoilor partenerului în noul an. În rest, toate li se vor așeza așa cum își doresc.

Horoscop chinezesc 2023 – Câine

Armonie și pace, asta anunță anul Iepurelui de Apă pentru nativii din Câine. Noul an se poate încheia chiar cu o logodnă sau cu o căsătorie pentru cei singuri.

Horoscop chinezesc 2023 – Mistreț

Horoscopul anunță un an exttraordinar și pentru nativii zodiei Mistreț. Aceștia vor avea parte de împliniri și motive de bucurie atât în plan personal, cât și-n plan profesional. Totuși, un anumit litigiu ce ține de sfera legală vă poate da ceva bătăi de cap. Atenție, așadar la acest aspect.

Sursa: cnet.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”