Motivele zodiacale pentru care te simți copleșită

  • Publicat:
Motivele zodiacale pentru care te simți copleșită
Sursa foto: pexels

Ai senzația că nu mai ieși la cap cu toate și te simți tot mai copleșită? Ei bine, află că zodia în care te-ai născut poate fi responsabilă pentru suferința de multe ori nemotivată. 

Motivul pentru care te poți simți rău în funcție de semnul astral

Berbec

Pentru că nu știi când să spui STOP. Pentru că nu știi când să iei pauză. Pentru că indiferent cât de dornică ai fi să le cuprinzi pe toate, nu ești robot, ești om și te epuizezi.

Citește și: Zodiile certărețe vs cele pacifiste: află cum poți câștiga într-un conflict în funcție de zodie

Taur

Pentru că iei totul prea în serios. Pentru că muncești atât de mult încât parcă ești pe pilot automat. Pentru că uiți că nu e vorba doar despre a alerga, ci și despre a te destinde.

Gemeni

Pentru că nu le poți rezolva pe toate odată. Pentru că ești mult prea agitată, prea tulburată, prea pe repede înainte. Pentru că mintea ta e un întreg amalgan de gânduri, de trăiri, de procese.

Rac

Pentru că uiți să te ocupi și de tine. Pentru că nu uiți niciodată de ceilalți, însă neglijezi cea mai importantă persoană din viața ta: pe tine.

Leu

Pentru că vrei să fii întotdeauna cea mai bună, să ai cele mai multe reușite, să fii în fața tuturor! Pentru că ești într-o continuă competiție cu ceilalți, cu tine. Și nu accepți să pierzi vreodată.

Fecioara

Pentru că pui mult prea multă presiune pe umerii proprii. Pentru că vrei să deții mereu controlul, vrei că totul să iasă perfect și fără de cusur.

Balanță

Pentru că pui prea mult suflet în tot ce faci. Și riști să rămâi dezamăgită. Pentru că viața este nedreaptă și ție ți-e foarte greu să înțelegi și să accepți acest fapt.

Citește și: Topul celor mai iubite semne zodiacale: Balanțele te cuceresc fără să-ți dai seama!

Scorpion

Pentru că refuzi ajutorul celorlalți. Pentru că ai convingerea că nimeni nu poate face lucrurile mai bine că tine și astfel te impovărezi mai mult decât poți duce.

Săgetător

Pentru că ești într-o continuă mișcare, într-o continuă schimbare. Pentru că nu poți sta locului și te epuizezi conștient.

Capricorn

Pentru că niciodată nu îți deschizi sufletul în față celorlalți și niciodată nu te plângi, nu te descarci. Pentru că nu accepți că ești om, ai sentimente și la fel ca noi ceilalți, greșeli sau eșecuri.

Vărsător

Pentru că te dezarmează tot ce înseamnă rutină, cotidian, obișnuit. Pentru că te simți legată de mâini și de picioare făcând tot ce fac și ceilalți, având o viață pe pilot automat.

Pești

Pentru că ești mult prea sensibilă pentru lumea în care trăim. Pentru că simți nevoia de a le face tuturor pe plac și asta te face vulnerabilă. Pentru că cedezi cu ușurință presiunilor venite din partea tuturor.

Citește și: Cele mai neplăcute trăsături de caracter, în funcție de zodie

Sursă: Times Of India

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”