Horoscop sănătate săptămâna 12-18 decembrie 2022. Zodia care cultivă disciplină mentală

Află ce prezic astrele în sănătate în săptămâna 12-18 decembrie 2022. Horoscop sănătate săptămâna 12-18 decembrie 2022.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în sănătate în săptămâna 12-18 decembrie 2022. Horoscop sănătate săptămâna 12-18 decembrie 2022.

Berbec – Ascultă-ți nevoile propriului corp!

Ai nevoie să găsești un echilibru între nevoia de a te relaxa și sarcinile cotidiene care așteaptă să fie rezolvate. Poți avea momente când te vei simți fără prea mult elan sau energie și fix acelea sunt momentele când este indicat să-ți asculți nevoile propriului corp și să nu exagerezi. De fapt cu cât vei reuși să te organizezi mai bine cu orele de masă, regimul alimentar sau cu exercițiile pe care le faci, cu atât te vei simți mai bine.

Taur – Tentații!

Începi săptămâna ușor tensionat și nervos din cauza unor situații cu care nu ești de acord însă determinarea și perseverența care te caracterizează te ajută să le depășești cu succes. Evită totuși suprasolicitatea. Deși îți propui să fii cât mai organizat pe parte de nutriție, dietă, alimentație, unele lucruri pot fi mai tentante decât crezi. Evită să-ți încarci weekendul cu activitățile restante din timpul săptămânii.

Gemeni – Fii flexibil!

Vei oscila între momente de superactivitate fizică sau mentală cu momente de pasivitate sau defocusare. Chiar dacă unele schimburi de idei în primele zile ale săptămânii te agită și te neliniștesc, încearcă să-ți păstrezi flexibilitatea care te caracterizează. Dacă la mijlocul săptămânii ești îndemnat să iei o pauză și să te odihnești mai mult, weekendul te așteaptă cu mai multă distracție și socializare.

Horoscop sănătate săptămâna 12-18 noiembrie 2022

Rac – Prioritizarea este cheia reușitei!

Prea multe de făcut și prea puțin timp pentru a le face. Încearcă să nu-ți dispersezi atenția în prea multe direcții în același timp deoarece riști să te consumi foarte mult fizic sau nervos încercând să le acoperi pe toate. Prioritizarea este cheia reușitei. Nu este o săptămână în care să forțezi, vitalitatea ta poate nu este cea mai bună, așa că profită mai ales de weekend pentru a te odihni.

Leu – Îmbunătățirea stilului de viață!

În primele zile ale săptămânii fii atent cu orice fel de activitate care îți solicită inima sau sistemul cardiovascular. De miercuri încearcă să eviți mâncărurile mai grele. În weekend te decizi să încerci ceva nou care să-ți înbunătățească stilul de viață. Poți să achiziționezi un nou aparat care să te ajute să gătești mai natural și mai sănătos sau poți să descoperi un nou tratament sau un remediu pentru o problemă de sănătate.

Fecioară – Evită suprasolicitarea!

Deși ești plin de elan și energie și vrei să acoperi cât mai multe într-un timp cât mai scurt, încearcă totuși să-ți setezi obiective realiste fără a încerca să te suprasoliciți. Ai mai multă grijă atât la sistemul nervos cât și la cel digestiv mai ales în intervalul miercuri – vineri. Dacă ai momente în care simți nevoia să te deconectezi total de la orice activitate, ascultă-ți nevoile propriului corp. În weekend ești super stimulat de ceva nou și incitant!

Balanța – Cultivă o disciplină mentală pozitivă!

Nu este indicat să forțezi anumite lucruri ci mai degrabă să observi cu atenție chiar și lucrurile care nu-ți plac și pe care nu este indicat să le pui la suflet. Cultivă o disciplină mentală sănătoasă, pozitivă, evită grijile sau oamenii negativiști și odihnește-te mai mult. Weekendul aduce o cu totul altă energie și vitalitate iar tu capeți o mai mare claritate asupra unor aspecte. Orice fel de joc sau interacțiune care te stimulează intelectual și fizic te va și binedispune.

Scorpion – Evită excesele!

Evită excesele indiferent de natura lor săptămână aceasta, oricât de mult te-ar tenta anumite lucruri sau activități! La mijlocul săptămânii dacă vor exista momente în care nu simți să te ridici de pe canapea, acordă-ți acest răsfăț binemeritat. În weekend orice activitate care te stimulează mental sau fizic și care te binedispune este binevenită. Un pic de mișcare te-ar revitaliza!

Horoscop sănătate săptămâna 12-18 noiembrie 2022

Săgetător – Nu exagera cu eforturile!

Deși modul tău de gândi este clar, strategic și focusat pe ce ți-ai propus să realizezi, este posibil ca energia sau vitalitatea ta să nu fie la cote maxime în anumite momente, deci este indicat să nu exagerezi. Dacă simți nevoia să te odihnești mai mult sau să-ți iei mai multe pauze, nu ignora mesajele propriului corp. În weekend poți descoperi o informație prețioasă care ți-ar putea putea fortifica organismul.

Capricorn – Fii mai atent la energiile din jurul tău!

Dacă vei experimenta momente în care te simți ușor defocusat nu forța lucrurile și încearcă să te odihnești mai mult. Dacă ești obosit evită drumurile lungi și obositoare mai ales dacă trebuie să conduci. Unele informații, vești sau chiar persoane pot să nu fie cele mai pozitive pentru tine amplificând anumite temeri sau insecurități, deci fii selectiv cu ce sau cu cine te înconjori.

Vărsător – Eliberarea unor tipare nocive!

După un început de săptămână ușor mai agitat care te poate consuma un pic mai mult, realizezi că ți-ar face tare bine să te eliberezi de anumite gânduri, tipare sau mentalități nocive. Discutarea acestor aspecte cu o persoană specializată ți-ar de mare ajutor în procesul de detoxifiere fizică sau emoțională. În weekend angrenează-te în orice activitate care îți amplifică echilibrul personal.

Pești – Deleagă din sarcini!

Începutul de săptămână este stresant și obositor din cauza unor probleme care apar pe neașteptate punând multă presiune asupra ta întrucât ești direct responsabil pentru rezolvarea lor. Ai grijă la sistemul nervos și eventual încearcă să delegi anumite sarcini și celor din jurul tău pentru a-ți ușura activitatea. Un somn cât mai calitativ ar fi de mare ajutor!

Urmărește CSID.ro pe Google News