Horoscop dragoste săptămâna 12-18 decembrie 2022. Zodia care va fi mai sinceră și răbdătoare

Află ce prezic astrele în săptămâna 12-18 decembrie 2022. Horoscop dragoste săptămâna 12-18 decembrie 2022.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 12-18 decembrie 2022. Horoscop dragoste săptămâna 12-18 decembrie 2022.

Berbec – Setează-ți standarde realiste!

Cu Lună în Leu în sectorul iubirii și al romantismului în primele 2 zile ale săptămânii ești dornic de mai multă afectivitate și conexiune însă în ciuda entuziasmului tău unele lucruri pot să nu decurgă așa cum ți-ai propus. Setează-ți standarde realiste și nu investi prea mult timp și energie dacă simți că celălalt nu este foarte receptiv. Profită de weekend pentru a încerca o activitate nouă și incitantă cu partenerul de cuplu.

Taur – Evită idealizarea!

Sinceritatea și asumarea sunt foarte importante pentru tine, ești dispus să le oferi într-o relație de cuplu dar aștepți același lucru și din partea celuilalt. Dacă ești entuziasmat în privința unor planuri cu persoana iubită, asigură-te ca și celălalt are timpul și dispoziția necesară pentru ele. Evită să idealizezi ceva sau pe cineva. În weekend inițiativă sau propunerea neașteptată a partenerului te suprinde mai mult decât plăcut.

Gemeni – Stabilitatea emoțională este importantă!

Traversezi o perioadă în care analizezi cu mai multă profunzime comportamentul tău sau al celui de lângă tine în relația de cuplu. Ești mai serios în abordare iar stabilitatea emoțională și încrederea în celălalt sunt foarte importante pentru tine. Profită mai mult de weekend deoarece prezența Lunii în sectorul iubirii și al romantismului s-ar putea să-ți amplifice dorința de afecțiune și intimitate cu persoana iubită.

Horoscop dragoste săptămâna 12-18 decembrie 2022

Rac – Atent la dorințele și nevoile celuilalt!

Începi săptămâna într-un mod pasional și dornic de apropiere încercând să răsfeți persoana iubită printr-un gest sau un cadou anume. Încerci să găsești ceva care să aibă atât semnificație cât și o utilitate practică. În weekend poți fi luat prin surprindere într-un mod plăcut printr-o invitație neașteptată la un eveniment. Sau ai o idee genială de a face ceva cu totul diferit, rămâne de văzut dacă celălalt e dispus să intre în joc.

Leu – Sinceritate și răbdare!

Cu Luna în propriul tău semn la începutul săptămânii ești pasional și direct în abordare, dornic să preiei inițiativa în relația de parteneriat, însă reticența sau lipsa de claritate a celuilalt îți dă de gândit. Realizezi că este important să ai răbdare și să lucrezi sistematic pentru a construi conexiunea pe care o cauți. Încearcă să fii sincer cu tine și sigur pe ceea ce -ți dorești și de abia ulterior solicită aceste lucruri și partenerului.

Fecioară – Înțelegere și suport!

Cu cât dai dovadă de mai multă înțelegere și suport față de partenerul de cuplu cu atât cresc șansele de armonizare a relației. Perspectiva ta poate să fie un pic prea directă și chiar ușor dominatoare solicitând împărțirea egală a unor sarcini sau responsabilități însă încearcă să fii flexibil și să găsești o variantă de compromis care să respecte dorințele amândurora. În weekend pot avea parte de surprize plăcute!

Balanța – Reprioritizare!

Simți că sarcinile profesionale sau unele angajamente îți răpesc foarte mult din timpul alocat relației de cuplu, fapt care poate să creeze o anumită fustrare întrucât simți nevoia de o conexiune mai mare. În weekend situația se mai detensionează iar cu Luna în propriul tău semn îți propui să iei inițiativa organizării unor activități interactive și chiar incitante pentru a ieși din rutina zilnică.

Horoscop dragoste săptămâna 12-18 decembrie 2022

Scorpion – Nu renunți ușor!

Atitudinea mai evazivă și prea puțin clară a unei persoane de care te simți atras te poate face să te îndoiești de reciprocitatea sentimentelor sale însă cu siguranță nu ai de gând să renunți așa ușor. În weekend deși poate în mod normal ai fi preferat să stai mai mult timp cu tine, ai șansa să faci ceva nou și diferit în compania acestei persoane. Schimburile de idei dintre voi pot fi mai mult decât incitante.

Săgetător – Comunicare asumată și constructivă!

Săptămâna aceasta ți-ai setat anumite obiective sau scopuri mai practice și poate chiar de natură domestică iar dacă partenerul de cuplu nu pare să contribuie foarte mult la realizarea lor, acest lucru poate crea, evident, anumite tensiuni sau neînțelegeri. Ce salvează situația este abilitatea ta de a discuta lucrurile într-un mod matur și asumat. Weekendul vă oferă șansa să vă reconectați unul la celălalt.

Capricorn – Clarificare constructivă!

O săptămână un pic mai tensionată pe parte relațională. Unele discuții care vizează angajamentul sau fidelitatea în relația de cuplu sunt prezente la începutul săptămânii, unul dintre voi simțind că nu primește destulă atenție sau afecțiune. Partea bună este că odată ce reușești să înțelegi mai bine motivațiile celuilalt ai șansa să clarifici lucrurile într-un mod pozitiv și constructiv. În weekend inițiativa ta neașteptată devine o surpriză mai mult decât plăcută!

Vărsător – Răbdare și înțelegere!

Traversezi o perioadă în care ești poate un pic mai sceptic și tinzi să analizezi mai mult atât sentimentele tale cât și cele ale partenerului. Unele discuții pot exista între voi la început de săptămână din cauza apariției unor chestiuni domestice neașteptate însă cu un pic de răbdare lucrurile se pot clarifica. În weekend puteți face o modificare neașteptată în propriul cămin care va entuziasmează pe amândoi.

Pești – Fii sincer cu tine!

Unele discuții sunt mai mult decât posibile într-o relație de cuplu doarece perspectivele sunt diferite însă va fi esențial să fii sincer cu tine și să vezi dacă ești dispus sau nu să faci compromisurile care se cer de la tine dacă nu le consideri a fi justificate. În weekend poți avea o revelație descoperind că unele nemulțumiri se pot rezolva și în alte moduri decât ai încercat până acum.

Urmărește CSID.ro pe Google News