HOROSCOP MAI

Vezi ce-ţi rezervă astrele în luna Mai!
  • Publicat:

Taur

Luna aceasta vei simţi că lumea din jurul tău se schimbă rapid.Nu ştii exact dacă să te laşi purtată de val sau să te opui, în concordanţă cu tendinţele tale conservatoare. Indiferent ce decizi, acţionează rapid. în sfera relaţiilor personale, va trebui să te străduieşti şi mai mult să le menţii pe linia de plutire. 

Gemeni

La începutul lunii poate apărea un eveniment care să te scoată din circuit. Nu trebuie să pui la suflet aceste întâmplări, chiar dacă pare că pentru tine a venit sfârşitul lumii. În relaţia cu partenerul trebuie să fii flexibilă când vine vorba de luarea unor decizii. 

Rac

În viaţa profesională apar dezamăgiri şi probleme. Te simţi epuizată sau, pur şi simplu, îţi lipseşte puterea necesară pentru a lupta. Lucrurile stau cu totul diferit în familie. Ai parte de situaţii fericite şi mult noroc. Relaţia cu partenerul este armonioasă. Acum este momentul să plănuiţi o escapadă romantică.

Leu

Pe plan financiar şi antreprenorial luna mai nu aduce victorii

semnificative. Faci faţă cu greu circumstanţelor dar aceasta nu

înseamnă că nu-ţi atingi obiectivele. Fii cât mai activă, nu rata niciun moment de distracţie. încetează să mai trăieşti în vise şi începe să le implementezi!

Fecioară

Zona carierei vine cu câteva aspecte negative. într-un fel sau altul vei face câţiva paşi înapoi. Totuşi, dacă îţi aduni puterile spre finalul celei de-a doua decade lucrurile pot reveni la normal. În relaţia cu partenerul vei avea de luat decizii de maximă importanţă pe care trebuie să le gândeşti bine. 

Balanţă

Astrele îţi sunt favorabile la capitolul business şi finanţe însă nu

te aştepta ca acestea să facă treaba în locul tău. Lasă deoparte toate îndoielile pentru că parcurgi o perioadă în care poţi realiza cu succes tot ce îţi propui. Pe plan sentimental fii foarte atentă. Va trebui să decizi ce este mai important pentru tine – fericirea ta sau fericirea voastră. 

Scorpion

La serviciu colegii şi partenerii îţi asigură suportul necesar, ceea ce te va ajuta să fii şi mai productivă. Spre finalul primei decade a lunii vei reuşi să finalizezi un proiect important. Aspecte pozitive şi la capitolul sentimente şi emoţii. Ai parte de adrenalină, iar relaţia cu partenerul este aşa cum ai visat-o. 

Săgetător

La începutul lunii pierzi, din păcate, o mulţime de capacităţi şi oportunităţi. Nu poţi conta decât pe tine însăţi când vine vorba de luarea deciziilor şi stabilirea strategiilor. Venus te protejează pe plan sentimental dar fii precaută în alegerile pe care le faci dacă vrei ca rezultatele să fie pozitive. 

Capricorn

Încă din primele zile ale lunii realizezi că nu eşti capabil să lucrezi la capacitate maximă şi să rezolvi toate sarcinile în timp util. Nu-ţi asuma riscuri. Relaţia cu iubitul parcurge o perioadă liniştită. Nu plănui călătorii lungi cu prietenii sau vacanţa cu iubitul. 

Vărsător

Este o perioadă foarte bună să-ţi finalizezi proiectele într-un timp scurt pentru că la job nu vei avea rivali. Acasă fii tu însăţi şi nu încerca să demonstrezi că eşti mai bună decât cred ceilalţi, chiar dacă nu te simţi apreciată la adevărata valoare. ţine-te departe de discuţiile în contradictoriu.

Peşti

La serviciu va fi uşor să-ţi menţii poziţia dar va trebui să fii flexibilă, diplomată şi uneori chiar şireată. La fel va trebui să procedezi şi în relaţia de suflet. Ai nevoie de ambiţie dacă vrei să fii fericită, dar nu confunda curajul cu nebunia. Fii corectă cu tine însăţi şi cu ceilalţi şi nu încerca să pari mai mult decât eşti. 

Berbec

La job luna mai vine cu o mulţime de oportunităţi, în ciuda negativităţii emanate de colegii tăi. Poţi avea de trecut o probă importantă. Fii obiectivă dar nu uita să-ţi asculţi inima. În cuplu este nevoie să-i acorzi iubitului toată atenţia pentru că va avea nevoie. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop Iunie 2015
Horoscop Iunie 2015
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor