Horoscop Iunie 2015

  • Publicat:

Berbec

Selectează-ţi atent proiectele din multitudinea de oportunităţi care se vor ivi pentru a fi sigură că le duci la bun sfârşit. Unele sunt necesare, însă altele pot să mai aştepte. În dragoste pluteşti pe norişorul tău, mai ales dacă formezi un cuplu. Dacă eşti singură fii pe fază, este o perioadă perfectă pentru a-ţi găsi jumătatea.

Taur

Nivelul schimbărilor ce vor apărea la locul de muncă este unul

imprevizibil şi fără precedent. Beneficiezi de timpul necesar pentru analiză şi pentru luarea măsurilor potrivite. Vor exista oportunităţi, dar şi numeroase bariere. În sfera relaţiilor personale ai parte de mai multă stabilitate decât la capitolul finanţe. 

Gemeni

Parcurgi o perioadă calmă, fără probleme semnificative, o perioadă pozitivă şi productivă în sfera finanţelor şi a antreprenoriatului. Vor apărea oportunităţi şi vei avea energia necesară pentru a profita de ele. În plan personal, fii mai deschisă, mai tandră, mai dulce în exprimarea sentimentelor faţă de iubitul tău.

 

Rac

Luna iunie nu vine cu prea multe oportunităţi. Va trebui să munceşti din greu pentru a păstra ceea ce ai. Orice s-ar întâmpla, nu lenevi, lenea poate să strice totul. Din contră, fă tot posibilul să scoţi la iveală tot ce ai mai bun. Ambiguitatea persistă şi în relaţia de cuplu însă în vremuri dificile iubitul tău rămâne cea mai importantă persoană care-ţi este alături. 

Leu

Opreşte-te puţin din acest ”pe repede înainte” şi analizează situaţia. Rişti să ratezi niste detalii importante care ţi-ar putea arăta că te îndrepţi în direcţia greşită. Poate ar fi bine să iei nişte măsuri radicale, cum ar fi să-ţi schimbi locul de muncă. În relaţia de cuplu fii mai deschisă. 

Fecioară

Încă din primele zile ale lunii colegii sau partenerii de afaceri îţi

vor atrage atenţia că nu prioritizezi corespunzător şi că ambiţia ta este dificil de tolerat. Nu te avânta în discuţii, mai ales dacă nu înţelegi la ce se referă. Situaţia este dificilă şi acasă, unde reproşurile au cam acelaşi ton. 

Balanţă

Luna iunie este una liniştită la serviciu, fără situaţii dificile. Totuşi, oricare dintre aceste situaţii poate să îţi influenţeze cariera. În viaţa personală nu îi priva pe cei dragi de timpul şi atenţia ta. Dacă pleci în vacanţă vei avea parte de cea mai frumoasă perioadă din acest an.

Scorpion

Cele mai importante aspecte ale lunii iunie au legătură cu jobul. Spre finalul primei decade vei da dovadă de calm şi obiectivitate, calităţi care te vor ajuta să-ţi depăşeşti limitele. În cuplu se întrevăd probleme. Nu vei reuşi să te afli pe aceeaşi lungime de undă cu cei din jurul tău. 

Săgetător

La serviciu trebuie să fii foarte atentă şi să nu-ţi laşi rivalii să preia controlul. Fii cinstită, altfel nu ai decât de pierdut.

Concentrează-te şi foloseşte-ţi cu sânge rece toate abilităţile si talentele ascunse. Nu vor trece neobservate de către management. Succesul nu te va ocoli nici în relaţia de suflet dacă eşti sinceră şi vorbeşti deschis.

Capricorn

În prima lună de vară esti capabilă să duci la capăt cu succes toate proiectele, iar dacă ai ales să te concentrezi pe unul singur, rezultatele vor fi de excepţie. Relaxează-te şi lasă-te purtată de val. Poate n-ar strica să fugiţi în vacanţă mai devreme decât aţi planificat.

Vărsător

Pe plan profesional ai parte de succes, dar şi de aventură, iar rezultatele tale vor fi, cu siguranţă, remarcate de către management. Nu refuza provocările care se pot traduce în profituri maxime cu eforturi minime. Singurul aspect ce necesită o atenţie sporită este sănătatea ta. Asigură-te că eşti bine înainte de a porni într-o călătorie. 

Peşti

Situaţia la serviciu este una tensionată. Până la finalul primei decade vei şti cine sunt cei ce ţi se opun sau, cel puţin, care sunt cei ce se menţin pe o poziţie neutră. Ce poţi face? Poţi să-ţi induci oponenţii în eroare prefăcându-te învinsă pentru a te întoarce ulterior cu forţe proaspete. Acasă vei da dovadă de tact şi vei reuşi să împaci cu succes pe toată lumea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”