Horoscop aprilie 2020

Află ce prezic astrele în luna aprilie 2020.
  • Publicat:

Berbec

Luna aprilie este favorabilă întâlnirilor, discuţiilor de afaceri şi chiar schimbărilor, dacă le aveţi în plan. În cazul în care aveţi temeri legate de un examen, de orice natură ar fi acesta trebuie să ştiţi încă de pe acum că astrele vă sunt favorabile deci, veţi reuşi. Este posibil să aveţi o perioadă agitată din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri.

Încercaţi să vă stăpâniţi starea de nelinişte pe care o aveţi din cauză că nu găsiţi soluţiile cele mai bune pentru rzolvarea problemelor financiare. Este posibil să plecaţi într-o călătorie, cu toate că aceasta nu era în intenţiile dumneavoastră. Deplasarea este în interes personal, reprezentând pentru dumneavoastră o rampă de lansare în activitatea profesională.

 

Taur

Trebuie să ştiţi că timiditatea nu face altceva decât să pună blocaje reuşitei la care visaţi. Se prevede că vă veţi face noi cunoştinţe, care de altfel se anunţă foarte avantajoase pentru dumneavoastră. Ar fi bine să lăsaţi la o parte timiditatea şi să treceţi la acţiune.

Amânarea unei călătorii planificate cu mult timp în urmă ar putea să vă afecteze relaţiile sentimentale. Se pare că această amânare se datorează dorinţei dumneavoastră de a finaliza o lucrare la locul de muncă.

 

Gemeni

În luna aprilie veţi avea suficient timp liber la dispoziţie, astfel că nu ar trebui să staţi pe gânduri atunci când vreţi să terminaţi ceea ce aţi tot amânat în ultima perioadă. Orice fel de distracţie este benefică pentru dumneavoastră. V-ar fi plăcut totşi să ieşiţi la o plimbare sau să vă întâlniţi cu prietenii la bar pentru a vă reîncărca bateriile.

În prima jumătate a lunii aprilie este posibil să fiţi încordat din cauza problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi să nu vă susţineţi prea insistent punctul de vedere. Se cere să luaţi iniţiativă în cariera dumneavoastră.

 

Rac

În următoarea perioadă aveţi câteva idei care merită să le puneţi în practică pentru demarare unei afaceri. Ceea ce vă lipseşte însă este baza materială necesară investiţiilor. În prima jumătate a lunii aprilie s-ar putea ca şeful să vă reproşeze că nu aţi finalizat o lucrare la termen.

Chiar dacă nu dumneavoastră sunteţi vinovat de întârziere, ci deficienţele de comunicare cu colegii vă sfătuim să vă păstraţi calmul. O afacere care vă preocupă de multă vreme, o investiţie sau o speculaţie are mari şanse să se realizese în luna aprilie. Sunteţi în plină formă aşa că nu mai staţi pe gânduri şi treceţi la acţiune.

 

Leu

Dacă aşteptaţi vreo veste din străinătate sau vreţi să porniţi o afacere cu cineva de peste hotare, în a doua jumătate a lunii aprilie astrele vă sunt favorabile. Veţi fi foarte inspirat şi veţi reuşi să-i uimiţi pe cei din jurul dumneavoastră cu ideile geniale pe care le aveţi. În plan sentimental este un moment în care amintirile sau efectele trecutului revin în actualitate mai puternice ca oricând.

Treceţi printr-o perioadă de intense emoţii la revederea unei vechi iubiri sau trăiţi alături de partener un eveniment care vă este deja cunoscut, nefiind prima oară când îl trăiţi la intensitate maximă şi pe care nu-l veţi uita niciodată. Cu siguranţă este o lună a iubirii şi romantismului, iar asta vă încarcă sufletul de fericire.

 

Fecioară

Sentimental vă aflaţi într-o perioadă benefică. Dacă nu sunteţi căsătoriţi aceasta este o perioadă tocmai bună pentru a face sau primi propuneri privitoare la legalizarea relaţiei. În familie sunteţi aproape de copiii dumneavoastră şi vă sprijiniţi partenerul în tot ceea ce întreprinde. Programul dumneavoastră din această zi va suferi schimbări neaşteptate.

S-ar putea să fiţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri scurte în interesul serviciului, ceea ce ar putea să vă nemulţumească. De asemenea, partenerul de viaţă vă va reproşa că nu participaţi la activităţile din cămin.

 

Balanţă

În ceea ce doriţi să întreprindeţi intuiţia vă poate ajuta mai mult decât vă imaginaţi. Nu neglijaţi însă, sfatul unei persoane din anturaj şi faceţi o investigaţie care se vă dovedi profitabilă. Aveţi posibilitatea să vă manifestaţi capacitatea de adaptare şi înţelegere şi să vă asumaţi noi responsabilităţi la locul de muncă.

De asemenea, aveţi ocazia să străluciţi în ocietate şi în familie şi să vă exprimaţi în domeniul intelectual şi artistic. Intuiţia vă ajută în această perioadă să rezolvaţi unele probleme care, la prima vedere, par imposibil de soluţionat, însă vă sfătuim să ţineţi cont şi de sfaturile partenerului de viaţă.

 

Scorpion

Domeniul financiar nu vă aduce prea multe bucurii în luna aprilie. Aveţi tendinţa de a cheltui în exces şi pe lucruri inutile. Nu vă avântaţi în acte necugetate, căci în scurt timp veţi regreta amarnic. Pentru a doua jumătate a lunii aprilie aveşi stabilită o întâlnire cu o persoană pe care nu aţi văzut-o de mult timp şi nerăbdarea vă ţine în tensiune.

Se poate ca această întâlnire să aibă un impact de proporţii asupra planurilor dumneavoastră de viitor. Veţi afla lucruri noi, printre care unele de importanţă majoră. În cuplu vă doriţi stabilitate. Trăirile dumneavoastră vor fi deosebit de produnde în această perioadă. Veţi desfăşura împreună tot felul de activităţi casnice şi vă veţi simţi foarte bine.

 

Săgetător

Este o perioadă bună pentru creşterea venitului. Vi se oferă ocazii favorabile pentru redresarea situaţiei materiale, pentru maeliorarea loialităţii familiale, însă din cauza tendinţei spre mărinimie şi generozitate, puteţi greşi.

Sunteţi preocupat de situaţia materială a unui prieten şi doriţi să-l ajutaţi fără a-i răni sentimentele. Sunteţi hotărât să finalizaţi o activitate în timp record astfel încât să demonstraţi şefului de ce sunteţi în stare. Relaţiile cu colegii evoluează bine.

 

Capricorn

Este posibil ca în luna aprilie să faceţi cunoştinţă cu o persoană care v-ar putea ajuta în carieră. Chiar dacă divulgarea unor secrete este pentru dumneavoastră o faptă gravă, se pare că veţi fi totuşi dispus să faceţi câteva compromisuri, dacă vreţi garanţia reuşitei. Iniţiativele şi proiectele dumneavoastră se vor bucura de aprecierea şefilor şi de sprijinul colegilor.

Sunt posibile schimbări majore la nivelul conducerii instituţiei unde lucraţi care însă nu vă vor afecta într-o mare măsură. În luna aprilie veţi avea succes în demararea unei noi activităţi în domeniul afacerilor şi puteţi să vă faceţi planuri de viitor în legătură cu o investiţie pe termen lung. Datorită meritelor dumneavoastră profesionale unul dintre superiori vă propune o avansare. Este ceea ce v-aţi dorit de mult timp, astfel că nu trebuie să-i refuzaţi oferta.

 

Vărsător

Foarte sensibili din punct de vedere sentimental sunteţi tentaţi de aventuri cu o persoană cunoscută de mult care vă curtează cu insistenţă. Implicarea afectivă poate avea rezultate negative, iar asta pentru cp astrele nu favorizează astfel reuşita în dragoste. Aveţi grijă ca partenerul de cuplu să nu vă bănuiască în cele din urmă.

Sentimentele dumneavoastră vor fi mai puternice în această perioadă şi implicit veţi manifesta mai mult interes pentru relaţia cu persoana iubită. Dorinţa, dar şi capacitatea de comunicare vor fi mai mari şi veţi exercita o influenţă deosebită asupra persoanelor de sex opus din anturajul dumneavoastră.

 

Peşti

Iniţiativele dumneavoastră vor fi bine primite de către cei de la serviciu. Cu toate că aşteptările sunt modeste s-ar putea să aveţi plăcerea de a afla că sunteţi luaţi în vedere în scopul unei promovări. Acasă, persoana iubită are să vă comunice lucruri importante. Este o lună în care trebuie să puneţi la punct detalii, să daţi curs unor întâlniri sau pur şi simplu să lansaţi iniţiative.

Luna aprilie este favorabilă relaţiilor, atât sentimentale, cât şi profesionale şi aduce reuşita ca urmare a muncii în echipă. Acum este momentul să vă recâştigaţi încrederea în ceilalţi şi să le acordaţi încrederea pe care o merită.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”