Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020: suspiciuni nejustificate faţă de partener

Iată ce prezic astrele pentru săptămâna Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020.
  • Publicat:
Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020: suspiciuni nejustificate faţă de partener
FOTO: shutterstock / Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020: suspiciuni nejustificate faţă de partener

Săptămâna 30 martie- 5 aprilie 2020 pregăteşte câteva schimbări semnificative în viaţa nativilor. Iată ce prezic astrele pentru următoarele şapte zile.

Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020- BERBEC

Sunteţi predispus la o stare de iritare şi, din acest motiv, veţi fi tentat să exageraţi. Ar fi bine să nu vă susţineţi cu încăpăţânare punctele de vedere şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei din jur. Contactele cu persoane de sex opus aflate la mare distanţă, inclusiv peste hotare, sunt avantajate şi aducătoare de veşti bune.

Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020- TAUR

Este o săptămână echilibrată din toate punctele de vedere, care nu vă zduncină cu nimic atmosfera tihnită pe care o resimţiţi alături de partener. Sentimentele sunt calme, nu exageraţi cu nimic nici în exprimare, nici în comportament. Relaţiile cu partenerul de viaţă fiind excelente, aveţi posibilitatea să duceţi la bun sfârşit tot ce aţi planifiat să faceţi împreună.

Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020- GEMENI

Veţi avea succes în încheierea unei afaceri, iar deciziile pe care le luaţi vor fi acceptate de anturaj. Totodată, dacă în această săptămână vi se oferă posibilitatea unei colaborări extraprofesionale, vă sfătuim să acceptaţi propunerea.

Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020- RAC

Multe din grijile pe care vi le faceţi în legătură cu partenerul de viaţă sunt fără rost. Suspiciunile dumneavoastră nu sunt justificate. După-amiază, s-ar putea să aveţi parte de surprize neplăcute din partea unui prieten drag ce vă va indispune, dar familia va fi alături de dumneavoastră.

Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020- LEU

Pe plan sentimental sunt favorizate toate tipurile de relaţii. Sentimentele dumneavoastră se află în stare de echilibru. Veţi fi înclinat către un idealism romantic care vă va spori sensibilitatea şi înţelegerea. Totuşi, dragostea nu este pe primul plan, căci în această perioadă de tranziţie, pe primul plan se află interesele de ordin intelectual.

Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020- FECIOARĂ

Armonia se va instala între firea dumneavoastră dinamică şi prorpiul spirit, dându-vă o vigoare neobişnuită şi autocontrol. Cu toate astea, cea mai mare parte a energiei o veţi folosi la locul de muncă, mai ales că acum vă aflaţi într-un moment prielnic iniţierii unui nou proiect.

Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020- BALANŢĂ

Vă place ceea ce faceţi şi asra se simte în activitatea dumneavoastră în care vă implicaţi trup şi suflet. Nu e rău să faceţi totul pe cont propriu, cu puţin egoism chiar, pentru că cel mai important acum este să vă arătaţi calităţile deasupra celorlalţi şi să nu fiţi un simplu coechipier.

Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020- SCORPION

Aveţi ocazia de a vă pune în practică ideile, iar ocaziile care se ivesc la serviciu vă vor face să vă simţiţi mai optimişti. Nu vă bazaţi însă prea mult pe noroc şi faceţi ceva, asta cât mai repede, astfel riscaţi să v-o ia altcineva înainte. Sunteţi totuşi prea stresaţi pentru a lua o decizie în legătură cu direcţia pe care ar trebui să o urmaţi.

Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020- SĂGETĂTOR

Dragostea ar putea suferi în această perioadă o traiectorie diferită. Evitaţi să vă exteriorizaţi sentimentele şi acordaţi prioritate minţii, nu inimii. Optaţi pentru plimbări sau ciclism, singurele care vă activează metabolismul în timp ce vă exploraţi spiritul.

Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020- CAPRICORN

Responsabilităţile asumate înceă să vă apese din ce în ce mai mult şi vă este din ce în ce mai greu să faceţi faţă tuturor cerinţelor. Totuşi, având în vedere sprijinul pe care-l veţi primi din partea colegilor, vă veţi descurca.

Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020- VĂRSĂTOR

Nu prea vă vine bine când ceilalţi vă refuză şi lucrul acesta vă deprimă. Ei, nu-i nimic, veţi prinde dumneavoastră şi zile mai norocoase. N-ar fi rău dacă v-aţi descărca sufletul cuiva, că tot simţiţi nevoia. Spuneţi tot ceea ce aveţi pe suflet- numai astfel veţi scăpa de depresia care vă frământă şi vă macină nervii.

Horoscop 30 martie- 5 aprilie 2020- PEŞTI

În această săptămână sunt favorizate călătoriile în locuri situate aproape de casă şi relaţiile cu persoane aflate la mare distanţă. Este recomandabil să acordaţi mai multă importanţă decât de obicei propriei persoane.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân