Horoscop săptămânal martie 2020: tensiuni în cuplu în perioada 16-22 martie

Iată ce prezic astrele în săptămâna 16-22 martie 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal martie 2020: tensiuni în cuplu în perioada 16-22 martie
FOTO: pixabay / Horoscop săptămânal martie 2020: tensiuni în cuplu în perioada 16-22 martie

Săptămâna 16-22 din luna martie 2020 aduce veşti bune pentru unii nativi din zodiac, dar şi tensiuni în relaţia de cuplu pentru alţii. De asemenea, se anunţă noi proiecte şi oportunităţi, în special călătorii în interes de serviciu.

Horoscop săptămânal martie 2020- BERBEC

În prima jumătate a săptămânii veţi primi o invitaţie surprizp care vă va încânta peste măsură, chiar dacă va trebui să cheltuiţi şi ceva bani. Aţi putea avea o companie foarte plăcută dacă v-aţi hotărî să daţi curs invitaţiei.

Horoscop săptămânal martie 2020- TAUR

În dragoste este bine să vă menţineţi cumpătul, chiar dacă partenerul de viaţă vă reproşează atitudinea rece. S-ar putea să faceţi un drum scurt sau să vă ocupaţi de rezolvarea unor hârtii importante. O veste pe care o primiţi seara vă cam dă motive de îngrijorare.

Horoscop săptămânal martie 2020- GEMENI

În această săptămână sunt favorizate încheierea de contracte şi semnarea unor documente oficiale, având în vedere că relaţiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Vă sfătuim însă să nu încercaţi să obţineţi rezultate imediate, pentru a evita surprizele neplăcute.

Horoscop săptămânal martie 2020- RAC

Hotărârea şi energia care vă caracterizează în această perioadă vă sunt de folos în realizarea ţelulilor dumneavoastră de viitor. E cazul să vă faceţi planuri pe termen lung, mai cu seamă în ceea ce priveşte viitorul profesional şi posibilitatea de a vă consolida poziţia financiară. Cultivaţi-vă relaţiile cu persoanele care vă pot ajuta să faceţi investiţii sau plasamente bune.

Horoscop săptămânal martie 2020- LEU

Partenerul de viaţă nu este de acord cu dorinţa dumneavoastră de a pleca într-o călătorie de afaceri. Atmosfera din cămin este tensinată. Ar fi bine să vă sfătuiţi cu o rudă mai în vârstă. Pentru a evita un conflict, ar fi bine să mergeţi împreună la cumpărături.

Horoscop săptămânal martie 2020- FECIOARĂ

Săptămâna aceasta vă poartă noroc şi, dacă ştiţi să vă impuneţi punctul de vedere veţi obţine satisfacţii importante. Veţi reuşi dacă ştiţi cu să vă adresaţi şi să cereţi ajutorul. Vă gândiţi de multă vreme să faceţi unele schimbări şi acum este momentul să le începeţi dar, cu prudenţă.

Horoscop săptămânal martie 2020- BALANŢĂ

Amânarea unei călătorii planificate cu mai mult timp în urmă ar putea să vă afecteze relaţiile sentimentale. Se pare că această amânare se datorează dorinţei dumneavoastră de a finaliza o lucrare la locul de muncă.

Horoscop săptămânal martie 2020- SCORPION

Astrele vă înzestrează cu magnetism şi uşurinţă de comunicare a ideilor ceea ce face ca reuşita să fie mai uşoară. Adversarii vor încerca să contracareze demersurile dumneavoastră, dar dacă planurile sunt derulate în taină reuşita vă aparţine. Bazaţi-vă mai mult pe bărbaţi.

Horoscop săptămânal martie 2020- SĂGETĂTOR

Aveţi impresia că meritele profesionale sunt acordate pe motive preferenţiale sau că cineva vă sabotează munca. Chiar dacă lucrurile nu stau astfel şi aveţi dreptate, nu puteţi încă să luaţi nicio măsură. Un prieten de încredere vă va face unele dezvăluiri de care vă temeaţi să credeţi că sunt adevărate. Aţi putea determina pe cineva să vă facă o promisiune însă concretizarea acesteia cere timp.

Horoscop săptămânal martie 2020- CAPRICORN

În această săptămână aveţi o stare de spirit foarte bună, ceea ce face ca relaţiile dumneavoastră cu anturajul să decurgă fără probleme. Succesul va fi garantat în toate activităţile legate de cămin şi societate, cu toate că situaţia financiară nu vă satisface în totalitate.

Horoscop săptămânal martie 2020- VĂRSĂTOR

Entuziasmul pe care îl aveţi în cursul săptămânii îl transmiteţi şi partenerului de viaţă, care vi se alătură pentru a vă susţine în acţiuni. Această săptămână este favorabilă planurilor de viitor şi planificării unui proiect ambiţios pe termen lung.

Horoscop săptămânal martie 2020- PEŞTI

Săptămâna aceasta nu este favorabilă începerii unor noi activităţi, pentru că este posibil să întâmpinaţi o serie de obstacole. S-ar putea să aveţi de făcut multe drumuri scurte care să vă dea planurile peste cap.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân