Cuvântul care te va defini în 2023, în funcție de zodie. Pentru Taur va fi „Strălucire”

  • Publicat:
Cuvântul care te va defini în 2023, în funcție de zodie. Pentru Taur va fi „Strălucire”
Sursa foto: pexels

Noul an nu va aduce doar un fresh new start, ci și schimbări majore pentru fiecare zodie, avertizează specialiștii în astrologie. 2023 promite transformări importante pentru fiecare semn în parte. Iată care sunt acestea! 

Cuvintele definitorii pentru tine în 2023, în funcție de zodia ta

Zodia Berbec – „Valoare”

După ce în 2022 te-ai simțit izolată de lume, de oportunități sau de posibilități financiare, iată că 2023 e anul tău! Resursele financiare îți vor crește, precum și încrederea în propriile forțe.

Zodia Taur – „Strălucire”

Pregătește-te să strălucești! Anul 2023 îți va reaminti că nu vei fi definită doar de succesul răsunător pe care îl vei purta cu tine și anul acesta, dar și de persoana minunată care ai devenit.

Zodia Gemeni – „Redescoperire”

După ce anul 2022 ți-a cam dat de furcă, iată că 2023 vine să îți aducă relaxarea de care ai atâta nevoie. Retrage-te în carapacea ta și redescoperă-te!

Zodia Rac – „Miracol”

În 2023 vei avea motivația și determinarea necesară pentru a-ți atinge și cele mai înalte aspirații. Miracolele vor avea loc în viața ta!

Zodia Leu – „Succes”

2023 aduce evoluție pentru atât, atât în plan profesional, cât și-n plan personal. Nimeni nu te va putea ține în umbră, iar anul acesta îți va aduce toate laudele și aprecierile pe care le meriți.

Zodia Fecioara – „Libertate”

Ai muncit din greu și anul ce tocmai a trecut a fost de-a dreptul epuizant pentru ține. Din fericire, 2023 vine pentru tine cu libertatea și liniștea de care ai nevoie. Fie că te întorci într-un loc favorit sau începi noi practici spirituale, ai libertatea pe care ți-o dorești și ești pregătită să explorezi!

Zodia Balanță – „Dezvoltare”

Anul acesta îți va aminti cât de mult ai crescut prin intermediul oamenilor de legătură, al parteneriatelor și resurselor comune. Chiar dacă vei munci pe brânci, vei avea parte de întreaga susținere a astrelor pentru a ajunge acolo unde îți dorești!

Zodia Scorpion – „Iubire”

2022 a fost un an al recalibrării pentru tine. Acum ești pregătită să te conectezi la un nivel profund cu o anume persoană ce ți-a shimbat viața în bine, să îi fii recunoscătoare și să începi o frumoasă poveste. 2023 este un an al iubirii pentru tine.

Zodia Săgetător – „Sănătate”

Anul acesta este important să ai grijă de corpul și de mintea ta. Dacă ai întâmpinat dificultăți în anul 2022, ei bine, anul acesta, Dumnezeu te va binecuvânta cu sănătate și cu soluționarea problemelor.

Zodia Capricorn – „Fericire”

2023 va fi pentru tine anul în care în sfârșit te vei bucura de viață, de cei dragi și vei găsi fericirea chiar și în cele mai mărunte lucuri. Scopul este, așadar, să nu exagerezi în nimic. Să te bucuri de micile plăceri pe care viața ți le oferă.

Zodia Vărsător – „Reînnoire”

Anul trecut ai fost un real sprijin pentru toți. Ei bine, în 2023, vei putea face lucruri pentru tine. Succesul va veni pentru tine atunci când te vei întoarce la rădăcinile tale.

Zodia Pești – „Încredere”

În 2022 te-ai simțit deconectată de lume, astfel că anul acesta este timpul să reiei legătură cu oamenii pe care vrei să îi ai în viața ta. Fie că reiei legături de prietenie sau te împaci cu un fost iubit, țelul suprem pentru tine va fi să aduci oamenii înapoi.

Sursă: Allure

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân