Ce zodie e iubitul tau? Afla cum sa-l cuceresti dupa semnul zodiacal!

In noiembrie, ne aflam pe teritoriul barbatului Scorpion. Nativii acestei zodii sunt barbati puternici, orgoliosi, foarte gelosi, dar extrem de afectuosi.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce zodie e iubitul tau? Afla cum sa-l cuceresti dupa semnul zodiacal!
Ce zodie e iubitul tau? Afla cum sa-l cuceresti dupa semnul zodiacal!

In noiembrie, ne aflam pe teritoriul barbatului Scorpion. Nativii acestei zodii sunt barbati puternici, orgoliosi, foarte gelosi, dar extrem de afectuosi. Un Scorpion veritabil este greu de cucerit, insa merita tot efortul!

Scorpionii adora femeile pline de sarm, sofisticate si sexy. Sunt innebuniti dupa formele voluptoase, iar vestimentatia mai indrazneata este cu siguranta pe gustul lor! O pereche de pantofi cu tocuri inalte si un decolteu generos vor face minuni!

Daca vrei sa ai la picioare un barbat nascut in zodia Scorpionului, fii extrem de sigura pe tine si nu te lasa intimidata! Sunt specialisti in arta cuceririi, asa ca trebuie sa tii pasul cu ei! Secretul este sa pari usor inabordabila. Scorpionii adora competitia si isi pierd repede interesul daca femeia le cade in brate prea usor.

Scorpionul isi alege partenera de viata doar daca aceasta intruneste calitatile pe care el le apreciaza atât de mult. Daca gaseste la tine ceea ce cauta, atunci ti se daruieste pe deplin. Este un iubit devotat, ce ofera dragoste si afectiune fara limite. Cere in schimb fidelitate maxima, intelegere, caldura sufleteasca si…nopti nebune de sex! Este un devorator de placeri trupesti, este genul de barbat pasional pentru care punctul G este la fel de usor de atins ca si pedala de acceleratie!

Pana aici toate bune si frumoase, insa trebuie sa te previn! Linia dintre barbatul ideal si barbatul de care ar trebui sa te feresti este foarte fina, din aceasta cauza Scorpionii au devenit in timp ingratii zodiacului! Daca il inseli sau il minti, barbatul Scorpion se transforma imediat!

Are simtul proprietatii foarte dezvoltat, asa ca oricine atenteaza la „bunurile” lui va avea de suferit! Iubitul tau este nascut intre 23 octombrie si 22 noiembrie? Atunci esti fericita posesoare a unui barbat adevarat! Nu uita sa ii arati cat de mult ii iubesti, fii pentru el si mama si prietena si iubita! Si cel mai important, daca vrei sa il pastrezi lânga tine, nu il trada!

Semne zodiacale compatibile: Rac, Pesti, Scorpion, Fecioara

Semne zodiacale incompatibile: Gemeni, Varsator, Sagetator

Vedete nascute in zodia Scorpionului: Leonardo DiCaprio, Sean Combs (P. Diddy), Nick Lachey, Bryan Adams.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop 2012
Horoscop 2012
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân