6 dintre cele mai lipsite de emoție zodii

Nu te aștepta ca aceste zodii să plângă la nunta ta sau să-și împărtășească secretele cele mai adânci și întunecate. Iată care sunt cele 6 zodii lipsite de emoție.
  • Publicat:
6 dintre cele mai lipsite de emoție zodii
6 dintre cele mai lipsite de emoție zodii Sursa foto: Pexels

Există două tipuri de persoane: cele care își exprimă sentimentele la fiecare veste pozitivă sau negativă și cele care se comportă total opus. În loc să se deschidă și să arate mici părți din lumea lor interioară, acestea par a a fi persoane reci ca gheața sau extrem de capabile să-și monitorizeze trăirile.

Potrivit astrologilor, există câțiva nativi ai zodiacului care tind să fie lipsiți de emoție. Află, în ordine crescătoare, care sunt cele șase zodii reci ca gheața.

Locul 6: Zodia Scorpion

Nativii zodiei Scorpion nu te vor lăsa să pătrunzi în lumea lor înterioară. Scorpionii nu sunt lipsiți de emoție în sine, din contră, aceștia simt orice schimbare majoră din viețile lor și a celor dragi. Cu toate acestea, acești nativi tind să mascheze orice fel de emoție, ținându-le departe de văzul lumii.

Scorpionii au nevoie de mult timp pentru a avea suficientă încredere în cei din jurul lor și pentru a fi vulnerabili cu aceștia din punct de vedere emoțional. Dacă nu te afli în cercul lor interior, probabil că îi vei simți persoane reci sau vor ascunde cu succes ceea ce sunt cu adevărat.

Locul 5: Zodia Taur

De cele mai multe ori, nativii din zodia Taur sunt foarte preocupați de bani, bunuri materiale și resurse personale. Taurii sunt reprezentați prin putere și stabilitate, ceea ce le permite să lucreze constant la abilitățile lor, lăsând pe plan secund preocuparea pentru sentimentele celorlalți. Este mult mai probabil ca discuția dintre tine și un Taur să fie legată de cursurile pe care le urmează pentru a-și păstra abilitățile la cote maxime.

Locul 4: Zodia Berbec

Această zodie este uneori considerată rece din punct de vedere emoțional. Sunt considerați persoane reci deoarece, în exteriorul lor sunt agresivi și competitivi, având dorința puternică de a reuși și de a cuceri tot ce le iese în cale. Rareori, renunță la ceea ce și-au propus, mai ales când implică o poziție de putere, respingând orice tip de emoție care le-ar putea sta în calea succesului. În plus, Berbecilor le place să fie cei mai buni în orice, mai ales în cariera lor și s-ar putea să nu le pese de persoanele pe care le-au rănit în urmărirea scopului lor.

Locul 3: Zodia Vărsător

Vărsătorii tind să fie lipsiți de emoție, preferând să-și petreacă timpul cufundați în propriile lor activități unice și rebele. În relații, e puțin probabil ca nativii acestei zodii să se avânte acolo unde există multă dramă. Rareori, le permit oamenilor care sunt excesiv de emoționali să intre în cercul lor interior și preferă, în unele momente, să petreacă timpul singuri.

Locul 2: Zodia Capricorn

Aceasta este o altă zodie care este mult prea preocupată să-și urmărească obiective serioase pentru a se pierde în emoțiile sale. Zodia Capricorn este un semn zodiacal foarte logic și strategic. Se bazează mult mai mult pe fapte și soluții decât de părțile emoționale ale vieții. Zodie guvernată de Saturn, zeul restricțiilor și al responsabilităților, Capriconul nu are prea mult timp pentru emoții, deoarece se gândește mereu la lucrurile pe care trebuie să le facă. Nativii acestei zodii prezintă deseori dificultăți în a se angaja în conversații emoționale și pot părea adesea dezinteresați.

Locul 1: Zodia Gemeni

Această zodie este considerată cea mai puțin emoțională dintre toate. Gemenii mențin lucrurile la nivel de suprafață și nu își arată niciodată sentimentele profunde celorlalți. Au abilitatea de a-și ascunde emoțiile și de a fi o persoană total diferită atunci când vor sau chiar cu două fețe. Gemenii au o personalitate de bază care este adaptabilă, ceea ce le oferă capacitatea de a minți fără a depunde prea multe eforturi. În acest fel, aceștia reușesc să se abată de la exprimarea emoțiilor lor adevărate.

De asemenea, Gemenii folosesc adesea sarcasmul pentru a redirecționa situațiile emoționale. Dacă ai avut o zi grea și simți nevoia de compasiune, cel mai bine ar fi să apelezi la un alt prieten.

Surse: bestlifeonline.com, medium.com, bonobology.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân