5 semne zodiacale care iubesc prea mult și sfârșesc suferind cumplit cu fiecare relație

  • Publicat:
5 semne zodiacale care iubesc prea mult și sfârșesc suferind cumplit cu fiecare relație
Sursa foto: shutterstock

Să iubești nu e un lucru rău, ba dimpotrivă, ar spune unii. Să iubești poate fi cel mai frumos sentiment și cel mai implinitor. Dar să fii precaut, în egală măsură, atunci când vine vorba de propria-ți inimă, e vital! Iată care sunt cele 5 zodii care se aruncă cu capul înainte atunci când vine vorba de dragoste! 

5 zodii care iubesc prea mult și suferă ca nimeni altele

Zodia Berbec 

Nativii născuți în Berbec pun pasiune în toate relațiile, de orice soi ar fi ele. Cu atât mai mult în cele de iubire, acolo unde se implică total, uitând că orice poveste de dragoste vine și cu un preț uneori: acela de a primi mai puțin decât oferă.

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc mereu de persoane pe care nu le pot avea

Zodia Gemeni 

Nativii născuți în semnul Gemenilor iubesc sentimentul acela de a intra într-o nouă relație, de a se îndrăgosti, de a simți fiorii dragostei. În stadiul incipient al unei relații, aceștia pot fi prea implicați, prea devotați, prea sufocanți. Tocmai de aceea relațiile lor sunt precum un foc mocnit: pe cât de repede se aprind, pe atât de repede se și sting.

Zodia Balanță 

Nativii născuți în Balanță pot fi extrem de loiali într-o relație. Firi împăciuitoare, aceștia vor evita cu orice preț conflictele și disputele. Mai mult, capacitatea lor de a oferi este una imensă. Lucrurile se complică atunci când însă nu există și reciprocitate.

Citește și: Topul celor mai oneste zodii, potrivit astrologilor

Zodia Săgetător 

Sagetatorii iubesc mult, profund, total. Chiar și atunci când sunt conștienți că relațiile lor nu vor dura, ei tot se vor arunca cu capul înainte. Sunt extrem de sinceri și de deschiși cu ceea ce simt, astfel că acest lucru îi va face și vulnerabili în fața partenerilor.

Zodia Pești 

Nativii născuți în semnul Peștilor acționează mereu cu inima și nu cu creierul. Sunt precum o carte deschisă și nu se tem să devină vulnerabili în față posibililor parteneri. Ușor naivi și destul de creduli, vor înceca mereu să le facă pe plac celorlalți. De aici și predispoziția acestora de a fi cel mai probabil răniți/dezamăgiți în dragoste.

Citește și: 5 zodii care se mulțumesc cu mai puțin decât merită în relația lor

Sursă: Times Of India

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân