5 zodii care se îndrăgostesc mereu de persoane pe care nu le pot avea

  • Publicat:
5 zodii care se îndrăgostesc mereu de persoane pe care nu le pot avea
Sursa foto: shutterstock

Nu toate zodiile au noroc în dragoste. Tocmai de aceea, îți propun azi să descoperi care sunt acele semne care se îndrăgostesc repede de persoane care nu le împărtășesc sentimentele, ajungând astfel să sufere cumplit. 

Zodii care se îndrăgostesc mereu de cine nu trebuie

Zodia Berbec

Chiar dacă ești o persoană cu inițiativă și sigură pe sine, uneori alergi orbește după oameni care nu te vor în viața lor. Ai tendința de a crede cu tărie că, în timp, oamenii vor descoperi cât de specială este și te vor dori cu tot dinadinsul. Ei bine, slabe sunt șansele, avertizează astrele.

Zodia Balanță

Dacă ești născută în semnul Balanței, știi că adori pur și simplu să fii în centrul atenției! Să fii mereu complimentată, apreciată, lăudată, scoasă în față! Tocmai din acest considerent, vei tinde de-a lungul vieții să te îndrăgostești mereu de persoane care îți vor gâdila orgoliul și îți vor spune ce vei vrea să auzi. Și de cele mai multe ori vorbele auzite nu vor avea și o bază solidă.

Citește și: Singura zodie care atinge perfecțiunea: cu ea, viața va fi un vis devenit realitate!

Zodia Săgetător

Tu te îndrăgostești atât de tare, încât doare. Pui mereu ochii pe oamenii nepotriviți ție sau pe cei intangibili. În mintea ta, cu cât dragostea pare mai imposibilă sau mai greu de obținut, cu atât este mai reală. Ceea ce e total greșit și te va împinge spre derizoriu.

Zodia Capricorn

Dacă ești născută în semnul Capricornului, nu mai e o surpriză pentru nimeni faptul că ești mereu preocupată de carieră, de viață socială și că rareori mai acorzi atenție și celei personale. Tocmai din prisma asta, din lipsa de experiență poate, vei tinde să te arunci cu capul înainte în relații cu cele mai nepotrivite persoane.

Citește și: 5 zodii care se mulțumesc cu mai puțin decât merită în relația lor

Zodia Pești

E știu faptul că ești o romantică incurabilă și o sensibilă înnăscută. Ești tentată să te îndrăgostești de bărbați siguri pe ei, atât de siguri încât se iubesc mai mult pe ei înșiși. Fapt ce te va conduce pe tine pe un drum pavat cu suferință și frustrări. Fii puternică, cerebrală și ai grijă în cine investești sentimente puternice!

Sursa: Pink Villa

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân