Top 6 cele mai stilate zodii din horoscop, conform astrologilor

Descoperă 6 dintre cele mai stilate zodii din horoscop și află dacă ești printre cei care vor să acapareze privirile oamenilor din jur!
  • Publicat:
Top 6 cele mai stilate zodii din horoscop, conform astrologilor
Top 6 cele mai stilate zodii din horoscop, conform astrologilor Sursa foto: Pexels

Unele zodii sunt mai stilate decât altele și știu exact ce ar trebui să pună pe ele pentru a avea un look cât mai fabulos și ieșit din tipare.

Nu toată lumea se descurcă atunci când vine vorba de ultimele tendințe în modă. De aceea, o bună parte dintre persoane preferă să fie practice în ceea ce privește vestimentația. În loc să recurgă la cele mai noi piese vestimentare, aceștia preferă ținutele practice, care să le ofere confort pe tot parcursul zilei. Descoperă dacă te afli și tu printre cele mai stilate zodii ale horoscopului!

Zodia Vărsător

Efortul acestei zodii atunci când vine vorba de ultimele tendințe în modă este aproape inexistent. Dotat cu ambiție și bun gust, pare că Vărsătorul poate face orice piesă vestimentară să arate bine pe el. Stilul  predominant al Vărsătorului este cel minimalist.

Acest semn zodiacal nu este un iubitor al cumpărăturilor. Le face doar atunci când consideră că este necesar și se asigură, de fiecare dată, că spațiul din dulapul cu haine este întotdeauna ocupat cu piese vestimentare care vor trece proba timpuli. În plus, Vărsătorul adoră tot ce este de calitate superioară.

Zodia Leu

Leul are un simț estetic dezvoltat. Fiind guvernat de Soare, Leului nu îi este frică să uimească cu piese vestimentare îndrăznețe, culori aprinse și accesorii exagerate. Cel mai bun cuvânt prin care poți descrie un nativ din zodia Leu este „îndrăzneț”. S-a născut pentru a ieși în evidență, iar îmbrăcămintea pe care alege să o poarte îl ajută să facă asta. În plus, Leul este foarte atent la detalii și se va asigura că întreaga lui ținută va arăta bine.

Zodia Fecioară

Fiind guvernată de Venus, planeta iubirii și a esteticii, Fecioara este interesată în permanentă de felul în care arată. Curioasă din fire, aceasta devine rapid interesată de diferite domenii și alege să se înscrie la cursuri sau să citească cărți legate de acestea. Dacă stăpânește abilități în ceea ce privește moda, poate deveni rapid un adevărat guru al modei. Pot exista și situații în care Fecioarei să nu-i pese deloc de aspectul ei.

Zodia Pești

Această zodie empatică și sensibilă este expertă în ceea ce privește propria exprimare. Adoră lucrurile antice și creațiile personalizate. De cele mai multe ori, vei avea ocazia să întâlnești persoane din zodia Pești elegante, dar și cu look-uri contemporane.

Nativul din zodia Pești iubește acele piese vestimentare elaborate. În plus, acesta ar putea să-și conceapă propriile haine, pentru a se asigura că acestea sunt piese unice, iar croiala i se va potrivi perfect.

Zodia Balanță

Guvernată de Venus, Balanța are simțul estetic în sânge. Simțul stilului este atât de sofisticat încât se poate vedea nu doar în hainele pe care le poartă, ci și în comportamentul de zi cu zi. Alegerile Balanței în ceea ce privește design-ul interior al casei, manierele, gesturile și acțiunile nu fac decât să sublinieze gustul ei rafinat.

Balanța adoră brandurile de lux și de renume și acordă o atenție deosebită detaliilor. Chiar și când poartă ținute simple, Balanța știe cum să se accesorizeze, astfel încât look-ul final să fie de invidiat.

Zodia Taur

Taurul este cunoscut pentru personalitatea lui distinctă și posedă un stil personal clasic. Datorită aspectului super șic, nativul acestei zodii reușește întotdeauna să atragă atenția. Taurul poate pune orice pe el și poate reuși să arate fantastic.

Îi place să se mândrească cu gusturile lui elaborate și adoră extravagantul. Taurul știe ce vrea și va recurge la ore suplimentare la job doar pentru a-și achiziționa ce și-a propus. Odată ce obține piesa vestimentară mult dorită, va ști exact modul în care să o stilizeze.

Surse: bestlifeonline.com, msn.com, pinkvilla.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân