7 ținute la care nu te-ai fi gândit, pentru sezonul rece

Dacă nu ești o persoană prietenoasă cu frigul, atunci va trebui să înveți să te îmbraci în straturi. Iată 7 ținute care să te ajute în acest sens.
  • Publicat:

Dublarea numărului de haine într-o ţinută nu înseamnă doar mai multă căldură şi protecţie împotriva frigului, ci şi dublarea potenţialului garderobei tale sau o nouă şansă pentru piesele vestimentare pe care credeai că nu le vei mai purta pentru că nu ştii cum să le mai incluzi în ţinutele tale. Iată şapte moduri super cool şi simple de a purta hainele în mai multe straturi şi să arăţi impecabil în aceste ținute de iarnă.

Ținute pentru sezonul rece, în straturi

Pulover oversize şi fustă midi din dantelă. Desigur, un material delicat nu va oferi prea multă căldură, dar formează un contrast excelent alături de piese vestimentare cozy din lână. Cu siguranţă vei obţine un look mult mai interesant decât dacă ai opta pentru o pereche de pantaloni negri sau dresuri. De altfel, pentru a obţine acelaşi efect, poţi opta pentru o fustă mini.

Top pe umeri şi bluză turtleneck. Chiar şi în sezonul rece ne putem folosi de piesele vestimentare care au făcut furori în zilele de vară, optând pentru ajustarea lor la temperaturile scăzute. Rezultatele sunt neaşteptate şi cu siguranţă vei începe să adopţi mai des acest duo.

Jeanşi ripped şi dresuri cu detalii. Fie că vorbim de dresuri plasă, fie cu model floral sau cu picouri, vor oferi jeanşilor un nou vibe şi un aspect complex.

Rochie midi peste jeanşi. Multe dintre noi iubim să experimentăm noi ţinute, iar sezonul rece chiar reprezintă o adevărată provocare. Există însă un trend care face furori printre bloggeri şi fashion editori şi anume, rochiile midi purtate peste jeanşi. Pentru această iarnă, uită de rochiile din materiale vaporoase şi optează pentru modele tricotate. Vei face furori cu aceste ținute!

Pataloni cropped şi leggings. O alegere super chic mai poate fi şi o pereche de leggings purtată pe sub o pereche de pantaloni cropped sau culotte. Este un duo fresh şi jucăuşi care îţi poate oferi confort şi căldură în zilele reci de iarnă.

Pulover cropped şi top peplum. Dacă în garderoba ta se regăseşte un top cu o bază interesantă, precum peplum, volane, franjuri sau pene, încearcă să le scoţi în evidenţă şi să le faci elementul vedetă al ţinutei tale. Alături de un pulover poţi forma un contrast pe măsură.

Şosete şi pantofi cu toc. Fără niciun dubiu această combinaţie se numără printre trendurile care fac furori în acest sezon în rândul trendsetter-ilor, iar pe lângă faptul că poţi trişa imitând ghetele peste gleznă, poţi crea mai multe modele de “ghete” cu o singură pereche de pantofi.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân