5 articole de îmbrăcăminte bărbăteşti esenţiale pentru sezonul toamnă/iarnă 2020

Dacă toamna a fost scurtă, înseamnă că iarna va fi lungă şi mai este doar puţin timp până când vremea rece se va instaura.
  • Publicat:
  • Actualizat:
5 articole de îmbrăcăminte bărbăteşti esenţiale pentru sezonul toamnă/iarnă 2020

Din fericire, ai suficient timp pentru a-ţi completa garderoba astfel încât să arăţi bine şi să îţi fie cald întreaga iarnă. Iată 5 articole de îmbrăcăminte de care vei avea nevoie în perioada de toamnă – iarna în 2020.

Blugi denim 

Blugii denim clasici, închişi la culoare şi groşi sunt esenţiali pentru iarnă. Aceştia nu numai că îţi vor menţine picioarele calde, dar te protejează şi de ploaie. Alege o pereche cu tiv peste încălţăminte pentru a evita să ajungi cu şosetele ude la muncă.

Blugii denim groşi sunt rezistenţi şi se pot purta atât cu o jachetă uşoară, cât şi cu o parka.

Denimul clasic într-o culoare închisă şi clasică se poate încadra foarte uşor într-o ţinută de iarnă. Au deschiderea suficient de largă pentru a acoperi cizmele sau bocancii.

O pereche de ghete

Este greu de imaginat că vei trece prin iarna fără o pereche de ghete. O pereche de ghete clasice de lucru ar putea fi opţiunea excelentă pentru majoritatea zilelor, iar pentru zilele ploioase, înzăpezite sau noroioase ai avea nevoie de încălţări impermeabile.

Ghetele pot arăta grozav şi, totodată, trebuie să îţi păstreze picioarele uscate şi calde şi să asigure o bună tracţiune pe zăpadă şi gheaţă. În combinaţie cu blugii formează ţinuta ideală pentru iarnă. Pentru mai multă versatilitate, alege o pereche de ghete în culoarea castanei sau a stejarului roşu.

Haina groasă

Există două modele de haine de iarnă de care un bărbat nu ar trebui să se lipsească – parka şi paltonul de lână, sau măcar una din acestea. O haină bună de iarnă poate fi o investiţie majoră şi este recomandat să fie de calitate pentru că va fi purtată zi de zi pentru mai mulţi ani.

Haina te protejează de ploaie, zăpadă şi frig. Pentru zonele mai ploioase, haina de iarnă ar trebui să fie prevăzută cu un strat rezistent la apă. Culorile negru sau bleumarin sunt alegeri excelente, pentru că îţi vor permite să porţi haina la diverse ţinute. Când o achiziţionezi, asigură-te că ai ales un model pe care să îl poţi asorta cu celelalte piese din garderobă.

Piese vestimentare pentru stratificarea ţinutei

Ar trebui ca atunci când dai jos geaca să arăţi la fel de bine că atunci când o porţi. De aceea ai nevoie de unul sau două pulovere de calitate, cum sunt cele de la Bolf, care să îţi asigure un strat călduros pe sub haină.

De asemenea, mai poţi lua în considerare o vestă rezistenta la vânt din ţesătura moale sau o cămaşă groasă. Straturile medii sunt o achiziţie excelentă pentru că funcţionează pe tot parcursul anului, chiar şi în nopţile răcoroase de vară.

Un fes

În zilele cele mai friguroase nu vei putea ieşi afară fără a purta un fes. Acesta trebuie să fie călduros şi să poată fi purtat în diverse moduri. Trebuie să păstreze căldura în zona capului şi a urechilor şi să fie confortabil. Alege un model pe negru pentru că este cea mai versatilă culoare.

Acestea sunt doar câteva dintre piesele care te vor ajuta să completezi țintuele confortabile, călduroase, pe care le adori. Nu sunt singurele, ai multe alte opțiuni. Descoperă ce am pregătit!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân